MENU

Trapverlichting

Voor extra sfeer en veiligheid kiest u bij uw NEWstairs traprenovatie of –bekleding voor ledverlichting in de traptreden.

 

NEWstairs Trapverlichting

Vaak is een hal of trapgat donker waardoor een onveilige situatie voor uzelf of uw kinderen kan ontstaan. Bovendien verdient de binnenkomer van uw woning een sfeervollere aankleding. NEWstairs trapverlichting biedt daarbij uitkomst. Met een keuze uit warm- of koud wit, creëert u precies de ambiance die u wilt. De toevoeging van deze duurzame verlichting maakt van uw trap bovendien een echte blikvanger. Omdat de verlichting reageert op beweging, bespaart u met NEWstairs trapverlichting ook nog eens op uw energierekening.

 

Liever verlichting in uw trapleuning in plaats van in uw treden? Kiest u dan voor een RVS leuning of leuning in bijpassend houtdecor. Beide soorten leuningen kunnen wij voorzien van ledverlichting. Met één druk op de knop kiest de lichtkleur die het beste bij u en uw interieur past. NEWstairs draagt zorg voor uw traprenovatie of trapbekleding binnen een dag. Vrijblijvende afspraak of meer informatie? Neemt u dan contact met ons op.

NEWstairs Trapverlichting

Vaak is een hal of trapgat donker waardoor een onveilige situatie voor uzelf of uw kinderen kan ontstaan. Bovendien verdient de binnenkomer van uw woning een sfeervollere aankleding. NEWstairs trapverlichting biedt daarbij uitkomst.

Met een keuze uit warm- of koud wit, creëert u precies de ambiance die u wilt. De toevoeging van deze duurzame verlichting maakt van uw trap bovendien een echte blikvanger. Omdat de verlichting reageert op beweging, bespaart u met NEWstairs trapverlichting ook nog eens op uw energierekening.

 

Liever verlichting in uw trapleuning in plaats van in uw treden? Kiest u dan voor een RVS leuning of leuning in bijpassend houtdecor. Beide soorten leuningen kunnen wij voorzien van ledverlichting. Met één druk op de knop kiest de lichtkleur die het beste bij u en uw interieur past. NEWstairs draagt zorg voor uw traprenovatie of trapbekleding binnen een dag. Vrijblijvende afspraak of meer informatie? Neemt u dan contact met ons op.

 

NEWstairs trapconfigurator

NEWstairs trapconfigurator

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw traprenovatie of -bekleding?

Met een paar muisklikken ziet u hoe u een greep uit de diverse opties kunt combineren.

CREËER HIER UW EIGEN TRAP