Ideëen voor uw trap

Heeft u al eens nagedacht over een upgrade van uw trap? Dat de trap een onmisbaar en functioneel onderdeel is van uw woning, hoeft niet te betekenen dat deze aan zijn lot overgelaten kan worden. Er zijn talloze manieren om de trap te voorzien van een prachtige nieuwe look. Ook uw trap verdient aandacht; tijd dus om uw trap weer de show te laten stelen met deze trap-ideeën!

Tijd voor nieuwe treden?

Indien u van plan bent om uw trap in een nieuw jasje te steken, is het aanpakken van de traptreden een uitstekend plan. Door de treden te voorzien van nieuwe bekleding wordt de look van de trap in mum van tijd omgetoverd. Vervang de verouderde donkere traptreden voor een prachtig licht of donker eikendecor met een landelijke uitstraling of een blauwgrijze kleur met een industriële betonlook.

Light it up!

Naast vernieuwing van de traptreden is sfeerverlichting in de trap zeker het overwegen waard. Verlichting in de trap kan op diverse manier worden toegevoegd. Zo kunt u kiezen voor warme witte lampjes onder de traptreden, verlichting in de treden of ledverlichting in de leuningen. De trapverlichting bevordert niet alleen de sfeer in de ruimte, maar draagt ook bij aan de veiligheid van de trap. Licht uit, spot aan!

Trapgat opfleuren

Ga eens aan de slag met het opleuken van het trapgat! Er zijn ontzettend veel trap-ideeën te bedenken voor het trapgat: fris likje verf op de muur hier, wat fotolijstjes daar. Of geef het trapgat een natuurlijk tintje met hangplanten, een industriële look met stalen wandplanken of een speelse uitstraling met een zogenaamde krijtbord muur. Een gedurfd behangetje maakt van de hal een unieke binnenkomer.

Uw trapideëen met een vakspecialist bespreken?

Te vaak zitten we vol goede ideeën die vervolgens niet tot uitvoering worden gebracht. Neem daarom vandaag nog contact op met de vakspecialisten van NEWstairs. Wij staan te trappelen om u te voorzien van meer informatie, advies op maat en het upgraden van uw trap middels een vakkundige traprenovatie.

Meer inspiratie?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor
úw NEWstairs traprenovatie of trapbekleding?

Met onze unieke trapconfigurator ziet u snel een selectie
uit de mogelijkheden. Bekijk hier de NEWstairs collectie
in trapdecors, stootborden, leuningen & balustrades en trapverlichting.

Met een paar klikken creëert u eenvoudig een voorproefje
van de gekozen opties. Per trapdecor vindt u onderaan de pagina een
aantal prachtige voorbeelden van gerealiseerde NEWstairs trappen.

Wilt u weten wat een traprenovatie kost? Hiervoor komen we graag vrijblijvend bij u langs voor een advies en prijs op maat. Ter plekke ziet u
wat het mooiste bij uw wensen en interieur past.
Vul onderstaand formulier in
en we nemen contact met u op!

Aanhef; *

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.