MENU

5 Tips voor een perfect opgeknapte trap

 
5 Tips voor een perfect opgeknapte trap

1) Een likje verf
Een trap knapt enorm op van een nieuw likje verf. De trap schilderen of uw trap laten schilderen is echter wel een karwei voor een handige en precieze klusser. Een goede voorbereiding is hierbij dan ook van groot belang. Les 1 bij een trap schilderen, is zorgen dat de ondergrond goed geschuurd is zodat de verf optimaal hecht. Daarna is het zaak om met een vaste hand, nauwkeurig te schilderen.


2) Laat het doen!
Geen zin om zelf aan de slag te gaan of advies nodig bij de juiste trapkleur? Ga dan voor een NEWstairs traprenovatie of trapbekleding. Een trapkleur doet wonderen voor de hal, woonkamer of overloop. Waar een trap in warme houttinten een gezellige en klassieke uitstraling heeft, zorgt een traprenovatie in een stoere betonlook juist voor een modern en robuust karakter. De NEWstairs trapconfigurator is hierbij een handig hulpmiddel. 


3) Open trap dichtmaken
Een open trap kan een mooie verbinding vormen tussen verschillende (woon)ruimten. Wat een nadeel kan zijn is de veiligheid van een open trap. Vind hier meer informatie over het dichtmaken van uw trap. Toch gehecht aan uw open trap maar niet meer aan de kleur? Ook de renovatie van een open trap is eenvoudig binnen één dag te realiseren.

 

4) Uw trap kraakvrij
Het plaatsen van een nieuwe trap is een prima optie om af te komen van een trap die kraakt. Niets zo hinderlijk als traptreden die bij de minste belasting al beginnen te kraken. Maar een nieuwe trap is niet de enige oplossing bij krakende traptreden! Dit kan een stuk gemakkelijker en met minder overlast. Bijvoorbeeld met maatwerk overzettreden en een vakkundige montage.


5) Nieuw modelletje
Een update voor uw trap? Zeg maar een trapmodelletje 2.0? Voordeel van een nieuw trapmodel is dat deze de woonstijl direct een boost geeft. Kies bijvoorbeeld voor een Block-trap die zowel speels als architectonisch aandoet. Een Z-trap doet het uitstekend in een interieur waar gespeeld wordt met lijnen en vormen.


Trapinspiratie nodig of meer informatie over een NEWstairs traprenovatie of trapbekleding? Neem contact op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan huis.

 

 

NEWstairs trapconfigurator

NEWstairs trapconfigurator

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw traprenovatie of -bekleding?

Met een paar muisklikken ziet u hoe u een greep uit de diverse opties kunt combineren.

CREËER HIER UW EIGEN TRAP