MENU

De beste tijd voor trapbekleding bij nieuwbouw

Om het de bouwvakkers makkelijk te maken om boven te komen, laat de aannemer een betonnen trap gieten of een vurenhouten trap plaatsen. Uw droomhuis is pas écht af, als deze trap mooi bekleed wordt. Maar wat is daarvoor de beste tijd?

 

Perfect passende trap bij uw interieur
Uiteraard wilt u dat uw trap in uw interieur past en de trap en hal één mooi geheel vormen. Binnen de ruime NEWstairs Collectie vindt u altijd een trapdecor dat prachtig aansluit bij de gekozen vloer. Of het nu een karakteristiek houtdecor of toch een stoere betonlook is.

 

Heeft u uw vloer nog niet uitgekozen? Dan kunt u er ook voor kiezen om onze NEWstairs Elite vloeren toe te passen op bijvoorbeeld uw overloop, in de hal of in de woonkamer. Dit laminaat is beschikbaar in combinatie met een NEWstairs trap en in alle decors uit onze collectie verkrijgbaar. Zo sluit uw NEWstairs trap echt perfect aan bij de vloer.

 

Het bekleden van uw trap

Een vurenhouten trap wordt meestal opgeleverd met een witte verflaag, die de trap deels beschermt. Desondanks blijven vurenhouten trappen vrij kwetsbaar, omdat vurenhout een zachte houtsoort is. Het voordeel is dat we deze trappen passend kunnen maken voor ieder interieur en stijl bij het bekleden van uw trap!

 

nieuwe-vurenhouten-trap-bekleden     nieuwbouw-trap-bekleed-betonlook-NEWstairs

 

Heeft u een betonnen trap? De treden van deze trap zijn meestal onregelmatig. Met alleen het bekleden van uw trap met overzettreden, krijgen we die verschillen niet weggewerkt. Daarom plaatsen we eerst een zogenaamde 'dummy trap' over de betonnen trap die de treden perfect uitvult. Daarna kunnen we uw trap probleemloos bekleden! 

 

betontrap-nieuwbouw-trapbekleding     betonnen-trap-bekleden-NEWstairs


Een goede voorbereiding is het halve werk!

Om ervoor te zorgen dat u niet hoeft te wachten op uw trapbekleding als de rest van uw droomhuis al klaar is, is het van belang dat u er op tijd bij bent. Een goede voorbereiding is immers het halve werk! Heeft u uw vloer uitgezocht én is uw nieuwbouwhuis wind- en waterdicht? Dan kunnen we al langskomen voor een gratis adviesgesprek om alle mogelijkheden voor de trapbekleding te bespreken.

 

Onze adviseur laat u verschillende kleurstalen zien die u naast uw gekozen vloer kunt leggen. Zo kunt u een trapdecor kiezen wat het beste aansluit bij interieur. Natuurlijk meet onze adviseur uw trap ook op, en berekent hij ter plekke een prijs voor de trapbekleding van uw keuze. Zo weet u direct waar u aan toe bent!

 

De beste tijd om aan uw trapbekleding te denken

De beste tijd om aan uw trapbekleding te denken is dus als u uw vloerkeuze gemaakt heeft én de woning wind- en waterdicht is. Met een tijdige keuze voor uw trapbekleding, bent u ervan verzekerd dat we uw trap op tijd kunnen bekleden en uw droomhuis écht af is als u erin gaat wonen.


Wilt u ook al vrijblijvend advies aan huis voor uw trapbekleding?
Neem contact op met één van onze specialisten!

 

NEWstairs trapconfigurator

NEWstairs trapconfigurator

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw traprenovatie of -bekleding?

Met een paar muisklikken ziet u hoe u een greep uit de diverse opties kunt combineren.

CREËER HIER UW EIGEN TRAP