MENU

De binnentrap in een nieuwe look | NEWstairs

Een woning kan diverse binnentrappen hebben. De meest voorkomende trap is die naar de eerste verdieping. En wat dacht u van de verbinding met de zolder of kelder? 

 

De binnentrap voorzien van een nieuwe look

In een splitlevel woning zijn zelfs meerdere kleine trapjes die uit slechts enkele treden bestaan. Een groots trappenhuis zorgt voor een prachtige, natuurlijke verbinding tussen de verdiepingen. Genoeg binnentrappen dus om eens flink aan te pakken! 

 

Vernieuwen van de binnentrap: diverse mogelijkheden

Welke trap u ook heeft, iedere trap kunt u een andere look laten aanmeten. Zorg er wel voor dat deze dan perfect aansluit bij de wensen voor de trap én het interieur. Maar hoe zorgt u dat de binnentrap de gewenste uitstraling krijgt? Kiest u voor een renovatie van de trap, een compleet nieuwe binnentrap, of gaat u zelf aan de slag met het opknappen van de trap? 

trappenhuis-renoveren-NEWstairs-Oak-autumn     sfeervolle-binnentrap-verlichting-NEWstairs

 
Een renovatie van de binnentrap 

Een traprenovatie is uitstekend geschikt wanneer de bestaande trap behouden blijft. Met overzettreden in betonlook of houtdecor wordt deze, vaak binnen één dag, door een trapspecialist vakkundig in een nieuw jasje gestoken. Als de trap versleten is, of simpelweg niet meer voldoet aan de woonwensen dan is het bovendien mogelijk om met een opknapbeurt van de trap een ander trapmodel te kiezen, een leuning of balustrade toe te voegen en te kiezen voor trapverlichting.

 

Een compleet nieuwe trap

Aan het bouwen of verbouwen? Dan is een nieuwe, houten trap misschien wel de juiste keuze. Compleet nieuwe binnentrappen maken het mogelijk om meerdere trappen in exact dezelfde kleur en stijl te laten uitvoeren. Een nieuwe, binnentrap biedt ook de mogelijkheid te kiezen voor een 'open' trap waardoor meerdere verdiepingen op een natuurlijke wijze met elkaar verbonden zijn. 

binnentrap-natuurlijke-verbinding     massief-eiken-houten-binnentrap-NEWstairs 

 

Zelf aan de slag?

Heeft u de technische kennis in huis, geen twee linkerhanden én voldoende tijd? Dan is het een optie om zelf aan de slag te gaan met de binnentrap. Zorg dan voor het geschikte gereedschap en een goede voorbereiding voor het beste resultaat. Een trapspecialist neemt u echter veel werk uit handen...

 

Meer informatie?

Laat u informeren, adviseren én inspireren door de talloze trappen van NEWstairs. Zowel onze adviseurs als monteurs zijn specialist in hun vakgebied en dat maakt iedere trap uniek. Ook een NEWstairs trap en wilt u een afspraak voor een prijs op maat of meer informatie? We staan graag voor uw klaar! 

 

prijs-op-maat-adviesgesprek-NEWstairs

 

 

NEWstairs trapconfigurator

NEWstairs trapconfigurator

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw traprenovatie of -bekleding?

Met een paar muisklikken ziet u hoe u een greep uit de diverse opties kunt combineren.

CREËER HIER UW EIGEN TRAP