MENU

De trap vervangen, hoe pak ik dat aan? | NEWstairs

Een krakende trap werkt vaak op de zenuwen en een trap met een oubollige uitstraling zal schreeuwen om een opknapbeurt. Of past de trap gewoonweg niet meer bij uw nieuwe interieurstijl? Tijd om de trap eens goed onder handen te nemen. Maar hoe pakt u dit aan?

 

Een nieuwe trap of trap vernieuwen?
De trap vervangen kan op twee manieren. U kunt kiezen om uw oude trap te vervangen door een gloednieuw exemplaar óf u kunt besluiten om enkel het jasje van de trap te vernieuwen. In dit laatste geval kiest u voor een traprenovatie.

 

Het grote verschil tussen een nieuwe trap en een traprenovatie is dat er tijdens een renovatie niet aan de ondergrond van de trap wordt gewerkt en er geen hak -en breekwerk nodig is. Hierdoor blijft de trap intact en bent u al binnen één dag trotse bezitter van een trap met een nieuwe look. Is de ondergrond echter van dusdanig slechte kwaliteit, te beoordelen door een trappenspecialist, dan raden we een nieuwe trap aan.

 

Trap vervangen door een nieuw jasje

In veel gevallen is het niet nodig om een splinternieuwe trap te laten plaatsen. Een traprenovatie volstaat dan en biedt voldoende opfrismogelijkheden voor de trap. Bespreek uw wensen met een vakspecialist en bekijk vervolgens samen hoe deze kunnen worden vertaald in uw droomtrap.

 

De keuze is reuze als het op het nieuwe jasje van uw oude trap aankomt. Zo kan een traprenovatie specialist aan de slag gaan met het vernieuwen van het trapmodel en het vervangen van de overzettreden. Door ook de balustrade en leuningen te vernieuwen tijdens een traprenovatie zorgt u voor één geheel in de hal of woonkamer. Uw trap geniet met een traprenovatie in korte tijd van een prachtige nieuwe trapstijl.

 

     

Wij helpen u graag bij het vervangen van uw trap

Uw trap in een nieuw jasje hullen, is voor traprenovatie expert NEWstairs gesneden koek. We komen graag bij u aan huis om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden te bekijken. Onze vakspecialist laat u ons uitgebreide aanbod in trapdecors en modellen zien, zodat u een goed beeld krijgt van de opties voor het vervangen van uw trap bij NEWstairs.

      

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor úw trap? Neem contact op voor meer informatie!

<widget><id>14</id><onload>onLoadForm</onload></widget>

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Meer informatie hierover vindt u in onze Privacyverklaring.

 

NEWstairs trapconfigurator

NEWstairs trapconfigurator

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw traprenovatie of -bekleding?

Met een paar muisklikken ziet u hoe u een greep uit de diverse opties kunt combineren.

CREËER HIER UW EIGEN TRAP