MENU

De zoldertrap: niet langer het lelijke eendje in huis

Wij renoveren uw trap. Dit kan ook de trap naar zolder zijn. Een traprenovatie laat uw zoldertrap stralen, zelfs in de kleine ruimtes!

 

De zoldertrap: niet langer het lelijke eendje in huis

Een huis met een zolder geeft zoveel mogelijkheden. Niet alleen kan de zolder fungeren als opslagruimte. De inwonende kinderen krijgen vaak een plekje op de zolderkamer. Een speelruimte op maat, een multimediakamer of slaapkamer. Of misschien slaapt u zelf wel op de zolder en wilt u eindelijk de krakende trap naar de zolder onder handen laten nemen. Bij traprenovatie wordt vaak enkel gedacht aan de trap in een hal, of in de open woonruimte. Wij renoveren de trap naar de zolder, zodat ook die perfect aansluit bij de overloop en de rest van het huis.

 

Een gerenoveerde zoldertrap, ook voor kleine ruimtes

Ruimte is kostbaar, zeker in de stad. Tegenwoordig wordt de zolderruimte dan ook meer dan ooit benut en getransformeerd tot een ruimte om mee te pronken. De trap naar de zolder kan dan niet achterblijven. Contacteer ons, ook bij een kleine overloop. Wij hebben ervaring met traprenovatie ook wanneer het om een ruimtebesparende trap gaat.


Extra licht in de overloop en de trappenhal

De overloop en de trappenhal zijn bij tijden donkere ruimtes. Dankzij ingebouwde ledverlichting wordt de zoldertrap niet alleen een stuk lichter, denk ook aan de veiligheid die de lampen in een trap brengen. U geniet van optimaal functioneel licht en kunt veilig naar boven of naar beneden gaan. Tevens wekt u uw partner of kind(eren) niet door het aanknippen van het felle licht in het plafond van de overloop.

 

Verschillende stijlen mogelijk voor uw zoldertrap

Bij een traprenovatie van NEWstairs staat u aan het roer. In ons assortiment bieden we verschillende stijlen trappen en trapleuningen en balustrades aan. Elke trap is maatwerk en tijdens een vrijblijvend gesprek wordt uw traprenovatie in kaart gebracht. U vindt zeker een trap passend bij uw wensen en uw thuis.

 

NEWstairs trapconfigurator

NEWstairs trapconfigurator

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw traprenovatie of -bekleding?

Met een paar muisklikken ziet u hoe u een greep uit de diverse opties kunt combineren.

CREËER HIER UW EIGEN TRAP