MENU

Een trap op maat laten maken | NEWstairs

NEWstairs is specialist in nieuwe, houten trappen en verzorgt een trap die perfect bij u en uw woning past. Waarom een trap op maat laten maken door onze vakmensen? We geven u drie redenen!

 

Vakmanschap
Met een NEWstairs trap op maat haalt u vakmanschap in huis; enkel de beste vakmensen gaan aan de slag met uw nieuwe trap. Gedurende het proces van advies tot en met vakkundige realisatie en montage houden we een vinger aan de pols. Zo staan we garant voor het beste resultaat.

 

Wij maken van uw trap meer dan alleen een functioneel onderdeel van de woning zodat de trap een sfeervolle binnenkomer is, perfect passend in het interieur. De verwerking van het hout en de afwerking van de trap perfectioneren we tot in de puntjes.

 

Houten-trap-maatwerk-NEWstairs     vakwerk-houten-trap-op-maat-NEWstairs


Trap op maat = service op maat

In ons Trap Atelier vervaardigen we de trap exact op maat en geheel naar wens. Doordat we alle onderdelen van de bedrijfsvoering in eigen hand houden, staan we garant voor service en kwaliteit van hoogwaardig niveau. Met onze vakmensen – op de weg en op kantoor – realiseren we een trap op maat waar u jaren van kunt genieten.

 

Diverse trapvormen

Omdat wij een trap op maat leveren, is vrijwel elke trapvorm mogelijk. Zo zijn we bedreven in het realiseren en monteren van een rechte trappen, trappen met een kwartdraai naar onder of boven, wenteltrappen en open trappen. Ook de treden kunnen naar wens worden aangepast met een safety profile, regular-, blok- of Z-model. We komen graag bij u langs om de beschikbare ruimte te bekijken en uw trapwensen te bespreken.

trapmodellen-NEWstairs

Ook een NEWstairs trap op maat?

Wij staan voor u klaar! Neem contact met ons op; we beantwoorden graag uw vragen over onze trappen op maat of komen langs voor een vrijblijvend adviesafspraak.

 

NEWstairs trapconfigurator

NEWstairs trapconfigurator

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw traprenovatie of -bekleding?

Met een paar muisklikken ziet u hoe u een greep uit de diverse opties kunt combineren.

CREËER HIER UW EIGEN TRAP