MENU

Traprenovatie met een klassiek tintje

Bent u gecharmeerd van een klassiek interieur met een chique ambiance en warme sfeer? Dan is een houten trap in een klassiek jasje uitermate geschikt voor uw woning. De vakspecialisten van NEWstairs renoveren uw oude trap al in één dag tot een klassiek exemplaar.

Tip: met elk NEWstairs houtdecor is een klassieke uitstraling van de trap te creëren. Door de uitgebreide collectie aan trapdecors, trapleuningen & balustrades, kunnen we uw trap geheel op maat en naar uw wens renoveren. U roept, wij renoveren!


De diverse trapmodellen voor een klassieke trap 

Het reguliere trapmodel van NEWstairs komt overeen met de klassieke traptrede. Het trapmodel past uitstekend in woningen waarbij de klassieke bouwstijl benadrukt wordt en is eenvoudig en tevens stijlvol. Door bijvoorbeeld de originele houten balustrade te behouden, blijft de authentieke uitstraling van de trap behouden. Het warme houtdecor geeft sfeer aan de trap en hal. 

  

          

 

Ook de traptreden met het NEWstairs safety-profile zijn een goede keuze voor de klassieke trap. Dit model van de trap toont veel overeenkomsten met het reguliere trapmodel. Echter is er een veiligheidsprofiel toegevoegd als extra detail. Dit zorgt voor een mooi contrast tussen de traptreden en geeft uw klassieke trap wat extra dynamiek.

 

Onze klassieke trapdecors
Voor het plaatsen van nieuwe overzettreden voor uw klassieke trap, is de keuze van het trapdecor van wezenlijk belang. De donkere varianten uit de Oak Collectie van NEWstairs geven uw trap een klassieke uiterlijk. Denk hierbij aan een klassieke, warme eikenkleur welke voorkomt in het NEWstairs Oak Original trapdecor of het donkerste Oak Rocky Mountain decor. Bent u op zoek naar een klassieke trap met karakteristieke en in het oog springende uitstraling? Bekijk dan ons Oak Country decor eens. De zichtbare knoesten in het hout versterken het doorleefde karakter van de trap.

 

Klassieke-houten-trap-NEWstairs-Oak-Rocky-Mountain     Traprenovatie-NEWstairs-Klassiek-Oak-Rocky-Mountain


Is een klassieke trap iets voor u?
Wilt u meer weten over een klassieke traprenovatie? Onze vakspecialisten geven u graag meer informatie over onze werkwijze. Ook plannen we graag een afspraak met u aan huis voor een gratis adviesgesprek en een offerte op maat.

 

Een aantal voordelen van een traprenovatie of –bekleding door NEWstairs op een rij:   

  • 15 jaar garantie
  • Unieke NEWstairs Collectie
  • Adviesafspraak aan huis
  • Vele trapmodellen 
  • Kras- en slijtvaste producten
  • Perfecte afwerking
  • Diverse opties in trapverlichting    
  • Ook voor balustrades

 

 

 

NEWstairs trapconfigurator

NEWstairs trapconfigurator

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw traprenovatie of -bekleding?

Met een paar muisklikken ziet u hoe u een greep uit de diverse opties kunt combineren.

CREËER HIER UW EIGEN TRAP