MENU

Landelijke trap hot or not? | NEWstairs

Warme, houten en andere natuurlijke materialen vormen de basis voor een landelijk interieur. Door ook de trap in dezelfde landelijke stijl te bekleden wordt er rust in huis gecreëerd. Een fijne sfeer waarin iedereen zich na een drukke, hectische dag heerlijk kan ontspannen.

De trap als landelijk interieurstuk 
Houttinten zijn perfect te combineren met lichte basiskleuren. Dit maakt het makkelijk om verschillende ruimtes op een natuurlijke manier met elkaar in verbinding te brengen. In de hal vormt de trap vaak een belangrijk onderdeel van de ruimte. Naast alleen de praktische kant kan deze uiteraard ook als een volwaardig interieurstuk gezien worden.

Trap in landelijke stijl
Met een ruime keuze uit diverse NEWstairs houttinten kan ook de trap uitstekend van een landelijk jasje worden voorzien. Kies voor een NEWstairs houtdecor dat naadloos aansluit bij de landelijke interieurstijl van de woning. Een trap in landelijke stijl is pas echt compleet met een prachtige en imposante balustrade. Combineer dit eventueel met sfeervolle verlichting en accessoires om van uw hal letterlijk het visitekaartje van uw woning te maken.

Binnen één dag de perfecte landelijke trap 
Alle NEWstairs houtdecors bestaan uit kwalitatief hoogwaardig materiaal met een antislip-reliëf en zijn daarnaast kras- en slijtvast. Met ruim 15 jaar ervaring op het gebied van traprenovatie, voorzien de NEWstairs experts uw trap binnen één dag van een 'NEW' landelijk jasje.

NEWstairs Collectie 
De NEWstairs collectie beschikt over maar liefst 12 verschillende houtdecors! Dit betekent dat er ook voor een landelijk interieur een geschikt decor is voor de perfecte landelijke trap. Optioneel kan het gekozen decor ook als vloer gelegd worden om een prachtig, landelijk geheel te creëren.


Adviesafspraak aan huis 

Waar kunt u het beste zien welk decor het beste bij uw interieur past? Bij u thuis natuurlijk! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een landelijke trap bij u thuis? Onze adviseur brengt u graag vrijblijvend een bezoek om u de gehele NEWstairs collectie te presenteren en te adviseren bij uw keuze. Neem contact op voor het maken van gratis en vrijblijvende adviesafspraak aan huis.

 

NEWstairs trapconfigurator

NEWstairs trapconfigurator

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw traprenovatie of -bekleding?

Met een paar muisklikken ziet u hoe u een greep uit de diverse opties kunt combineren.

CREËER HIER UW EIGEN TRAP