MENU

NEWstairs Pop-up Store in Genk

Op 5 november 2018 opent NEWstairs weer een tijdelijke pop-up store in winkelcentrum Shopping 1 Genk. Hier tonen wij u tijdelijk onze mooiste collectie trapdecoren. Bent u op zoek naar een nieuwe look voor uw trap en wilt u graag inspiratie opdoen? Bezoek dan onze pop-up store in Genk. We laten u graag de laatste trends zien!

 

Laat u inspireren

Heeft u een houten trap die wel een opknapbeurt kan gebruiken of een betonnen trap die nog netjes bekleed moet worden? Laat u dan inspireren in onze pop-up store te Genk. Bewonder onze mooie collectie met houtdecors en betonlooks, en ontdek de voordelen van een NEWstairs traprenovatie!

 

De komende drie weken staan we voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van uitgebreide informatie.

 

 

NEWstairs Pop-up Store in Genk | 5 t/m 24 november

 

Locatie:
Shopping 1 Genk
Rootenstraat 8
3600 Genk

 

Openingstijden:
maandag tot en met zaterdag | 09:30 - 19:00 uur

 

Gratis adviesgesprek

Bent u niet in de gelegenheid om onze pop-up store in Genk te bezoeken? Geen probleem, dan komen we naar u toe! In een vrijblijvend adviesgesprek bekijkt onze adviseur uw trap en bespreekt samen met u uw wensen. Ter plekke ontvangt u dan de prijs van úw NEWstairs trap. Neem direct contact met ons op.

 

NEWstairs trapconfigurator

NEWstairs trapconfigurator

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw traprenovatie of -bekleding?

Met een paar muisklikken ziet u hoe u een greep uit de diverse opties kunt combineren.

CREËER HIER UW EIGEN TRAP