MENU

Op uw trap betere grip? Denk aan antislip!

Trap voorzien van antislip-reliëf 

 

Eén van de mogelijkheden om uitglijden te voorkomen, is het plaatsen van antislip-strips. Deze strips worden op de uiteinden van de traptreden geplakt. Nadeel hiervan is dat de lijm los kan laten en daardoor de trap juist onveiliger wordt. Een andere optie is het (laten) infrezen van de antislip-strips. Maar dit zorg vaak voor veel stof.


Bij NEWstairs steken we uw traptreden in 1 dag in een nieuw jasje, waarbij het materiaal standaard is voorzien van een geïntegreerd antislip-reliëf. Hierdoor heeft u een betere grip op de traptreden en kunt u weer jarenlang genieten van een veilige trap. Ideaal als u niet zit te wachten op strips die kunnen loslaten of gedoe met infrezen van antislip-strips.


NEWstairs veiligheidsprofielen

Het antislip-reliëf in de trapkleuren, is aan te vullen met een extra veiligheidsprofiel. Omdat dit profiel geïntegreerd wordt in de nieuwe traptreden, is losraken onmogelijk. Deze veiligheidsprofielen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart en zilver. Bijkomend voordeel is dat u met een NEWstairs veiligheidsprofiel ook het model van uw trap kunt veranderen. Dit kan met een traprenovatie overigens ook zonder profiel!


...En er kan meer!

Alle NEWstairs trapkleuren en opties bekijken? Met onze trapconfigurator ziet u wat er nog meer mogelijk is bij het renoveren van uw houten trap of bekleden van uw (nieuwe) betonnen trap.
Zo zijn wij u graag van dienst met trapverlichting, leuning of balustrade en zelfs vloeren.

 

NEWstairs trapconfigurator

NEWstairs trapconfigurator

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw traprenovatie of -bekleding?

Met een paar muisklikken ziet u hoe u een greep uit de diverse opties kunt combineren.

CREËER HIER UW EIGEN TRAP