MENU

Ruimtebesparende trap: Slim omgaan met ruimte

Heeft u ook wel eens het idee dat uw huis te klein is voor alle spullen die u heeft? U probeert alles netjes en opgeruimd te houden, maar op de een of andere manier komt u altijd opbergruimte tekort. Misschien bent u al maanden op zoek naar de oplossing en lukt het niet om deze te vinden. Heeft u al eens goed naar uw trap gekeken? Een ruimtebesparende trap; misschien is dat dé oplossing!Ruimtebesparende trappen zijn hot

Of u nu klein of groot woont, steeds meer mensen houden van een slimme, maar stijlvolle manier om het interieur optimaal te benutten. Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die de trap, in combinatie met de ruimte om de trap heen, in het interieur betrekken als echte eyecatcher. Een trap in uw woonruimte zorgt voor een open en ruimtelijke sfeer. Al eens nagedacht om van uw trap een ruimtebesparende trap te maken? Dit kan! Wij vertellen u graag hoe.

Functioneel en trendy
Een ruimtebesparende trap kan gecreëerd worden door de ruimte onder de trap optimaal te benutten. U kent vast mensen die al een dichte trapkast onder hun trap hebben. Erg praktisch om spullen in op te slaan. Een andere mogelijkheid is het creëren van open schappen onder de trap. Deze open schappen kunnen functioneren als boekenkast of u kunt er leuke accessoires in uitstallen. Het leuke hiervan is dat u deze schappen op de muur door kunt trekken in uw interieur, zodat de trap, de schappen en uw woonruimte één mooi geheel vormen. Kortom; een trendy en functionele trap is perfect te combineren binnen uw interieur.Hoe realiseer ik een ruimtebesparende trap zonder in te leveren op veiligheid?
U kunt ervoor kiezen om uw trap wat steiler te maken of om de treden wat smaller te maken. Zorg dan wel voor goede trapleuningen. Toch liever wat meer loopruimte? Kies dan voor een ruimtebesparende wenteltrap. Deze neemt weinig ruimte in beslag, maar behoudt wel het loopcomfort.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw trap?
Onze NEWstairs adviseurs denken graag met u mee. Zij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken en uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Neem contact met ons op voor het inplannen van een gratis en vrijblijvende afspraak bij u thuis!

 

NEWstairs trapconfigurator

NEWstairs trapconfigurator

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw traprenovatie of -bekleding?

Met een paar muisklikken ziet u hoe u een greep uit de diverse opties kunt combineren.

CREËER HIER UW EIGEN TRAP