MENU

Soorten trappen; welk model heeft uw voorkeur?

Bent u uitgekeken op het huidige model van uw trap of heeft uw trap niet meer de gewenste uitstraling? Met nieuwe traptreden, stootborden en balustrade kunt u de trap voorzien van een nieuw, gewenst decor. Met diverse aanpassingen is uw oude trap in korte tijd weer de blikvanger van de ruimte. De specialisten van NEWstairs verwezenlijken diverse soorten trappen. Welk model past het beste bij uw interieur?

Onze soorten trappen
Het kiezen van de perfecte trap kan erg lastig zijn. Naast diverse materialen, trapdecoren of leuningen, heeft het model van de trap veel invloed op de uitstraling. Het aanbod van verschillende soorten trappen is ontzettend groot, wat de keuze niet makkelijker maakt. Met een traprenovatie van NEWstairs kunt u kiezen uit de volgende soorten trapmodellen:

                - Regular 
                - Block-trap
                - NEWstairs Safety-profile
                - Z-trap 

Om een beter beeld te krijgen per trapmodel van NEWstairs, vertellen we graag meer over de soorten trappen uit ons uitgebreide assortiment:
 
Regular trapmodel
Voor een klassieke en eenvoudige uitstraling van uw woning is ons regular trapmodel een uitstekende keuze. Combineer deze klassieke trapsoort met houten traptreden en een opvallende balustrade voor een landelijke look. Ook is dit trapmodel ideaal om de huidige bouw- en woonstijl van uw woning te benadrukken.Block-trapmodel
Bij de Block-trap wordt er een 'blok' gevormd waarmee je een krachtig statement maakt in de ruimte. De blokvorm van de trap doet verder speels en architectonisch aan en kan ingezet worden voor diverse interieurstijlen. Zo creëer je een industriële look met trapbekleding van NEWstairs in één van de betonlooks gecombineerd met een RVS leuning.NEWstairs Safety-profile 
Bijna identiek aan het regular model is de trapsoort met een NEWstairs Safety-profile. Als extra detail op het klassieke trapmodel wordt er een NEWstairs veiligheidsprofiel geplaatst op de traptrede. Hierdoor zorgt u ervoor dat de trap meer grip heeft en nog veiliger wordt. Heeft u kinderen of bent u slecht ter been, dan is het Safety-profile zeker een toevoeging op uw trap.Z-trapmodel
Bent u op zoek naar een trap met een unieke en opvallende look? Wat dacht u van ons Z-trapmodel! Zoals de naam al zegt heeft de trap treden in de vorm van een Z. Dit maakt de trap een goede keuze voor een eigentijds interieur waar gespeeld wordt met lijnen en vormen. Met name in moderne en creatieve woningen geeft de Z-trap een sterk accent aan de woonstijl.


Welke soort trap past bij u? 
Neem voor meer informatie of advies over een geschikt trapmodel voor uw woning contact op met onze specialisten. NEWstairs denkt graag met u mee en geeft u vrijblijvend advies aan huis!

 

NEWstairs trapconfigurator

NEWstairs trapconfigurator

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw traprenovatie of -bekleding?

Met een paar muisklikken ziet u hoe u een greep uit de diverse opties kunt combineren.

CREËER HIER UW EIGEN TRAP