MENU

Upgrade uw vintage interieur met een vintage trap

Heeft een vintage interieur uw voorkeur en is de trap toe aan vernieuwing? Een vintage traprenovatie door NEWstairs is dan een geschikte oplossing!

 

Met een vintage trap haalt u de look & feel van "die mooie oude tijd" terug in uw woning. Het interieur krijgt een authentiek en natuurlijk karakter en met elke traptrede ervaart u de nostalgie van vroeger. Middels een traprenovatie kan de huidige trap eenvoudig worden voorzien van deze vintage look. De traprenovatie specialisten van NEWstairs renoveren uw trap al binnen één dag tot een prachtige vintage trap. Onze collectie bevat diverse vintage trapdecors en leuningen waardoor we uw trap geheel naar wens kunnen renoveren of bekleden.


Wat is een vintage interieur?

Een vintage interieur kenmerkt zich door een samensmelting van oud en nieuw; een verbinding van klassieke opgeknapte meubels met de moderne wereld. Verder is een open en ruimtelijke uitstraling cruciaal voor het creëren van een vintage interieur. Dit kan bereikt worden door het gebruik van lichte kleuren en natuurlijke materialen.


Een vintage trap in uw interieur

Voor het renoveren van de trap in uw woning tot een vintage trap heeft NEWstairs diverse trapmodellen en decors in het assortiment. Zo zorgt het lichte trapdecor Oak Vintage van NEWstairs voor rust en openheid in uw woning. Dit trapdecor is één van de populairste NEWstairs kleuren en geeft de trap een karakteristieke uitstraling. Voeg hier ledverlichting in de traptreden en moderne rvs leuningen aan toe en uw vintage trap is geboren! Zoekt u een trapdecor met een donkerdere tint? Kies dan voor het Oak Smoked decor. Dit vergrijsde eikenhouten decor leent zich perfect voor een traprenovatie met een stijlvolle en serene look.              

 

                      vintage-trap-NEWstairs-renovatie   smoked-trap-NEWstairs-renovatie


Is een vintage trap iets voor u?

Wilt u meer weten over het laten renoveren van uw trap tot een vintage exemplaar? Neem contact op met onze vakspecialisten voor meer informatie over onze trapmodellen, trapdecors en werkwijze. Ook plannen we graag een afspraak met u aan huis voor een gratis adviesgesprek en een prijs op maat.

 

NEWstairs trapconfigurator

NEWstairs trapconfigurator

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw traprenovatie of -bekleding?

Met een paar muisklikken ziet u hoe u een greep uit de diverse opties kunt combineren.

CREËER HIER UW EIGEN TRAP