MENU

Veel gestelde vragen

Wat zijn de kosten van een traprenovatie of –bekleding?
Een aantal factoren spelen een rol bij het bepalen van de kosten, bijvoorbeeld de huidige staat van uw trap en het model. Daarnaast is het belangrijk om uw wensen goed in kaart te brengen. Om u direct inzicht in de kosten te kunnen geven bieden we u een gratis, vrijblijvende afspraak met één van onze vakkundige adviseurs aan. Deze neemt de stalen uit het NEWstairs kleurenpalet mee, zodat u op uw eigen trap een voorproefje van het resultaat kunt zien.

 

Heeft u uw keuze gemaakt, dan kan onze adviseur aan de slag met de prijsberekening. Zodra deze  uw trap heeft opgemeten wordt ter plekke een nauwkeurige berekening gemaakt. Zo heeft u een duidelijk zicht op de kosten van uw traprenovatie.

 

Bestaat de mogelijkheid om achteraf te betalen?

Wij bieden inderdaad de mogelijkheid om uw traprenovatie of bekleding achteraf te betalen. Klik hier voor meer informatie over een finanieringsmoglijkheid.

 

Waarom dien ik een afspraak te maken?

Wij vinden het belangrijk om u een vakkundig en gedegen advies  te kunnen geven. Wanneer u bij uw thuis een afspraak maakt met één van adviseurs, bent u verzekerd van een persoonlijk advies op maat. U heeft bovendien alle tijd om een keuze te maken uit de meegebrachte kleurstalen en u kunt zien hoe de kleuren passen bij uw interieur.

 

Wat is het verschil tussen traprenovatie en trapbekleding?
Bij het opknappen van trappen spreken we van renoveren. Vaak zijn dit trappen waarvan de oppervlakte versleten is. Maar het kan ook zo zijn dat het uiterlijk van een trap niet meer aansluit bij de rest van het interieur. Net als vervanging van meubels kan ook een traprenovatie veel betekenen voor de sfeer en uitstraling van een woning. Trapbekleding verwijst naar het bekleden van betonnen trappen. Dit zijn nieuwe trappen in bijvoorbeeld nieuwbouwwoningen of wanneer er gekozen is voor het vervangen van de houten trap door een gegoten betonnen trap.

 

Hoe lang duurt een renovatie of bekleding?

Meestal kunt u binnen een dag genieten van uw traprenovatie of –bekleding. Kiest u voor een totaalpakket met bijvoorbeeld de bijbehorende wangen (zijkanten) van de trap, hal- en overloopvloer en een nieuwe leuning of balustrade dan kan het zijn dat we hiervoor 2 dagen nodig hebben. Maar maakt u zich geen zorgen, aan het einde van de eerste dag laten we alles netjes en opgeruimd achter.

 

Zit er garantie op de producten?

Ja, bij ons vindt u unieke garantie van 15 jaar. Andere leveranciers bieden slechts 10 jaar garantie, maar wij vinden dat u minimaal 15 jaar moet kunnen genieten van uw nieuw beklede of gerenoveerde trap. Bovendien zijn wij CBW-erkend. Dit houdt in dat we een betrouwbare partner zijn en dat uw rechten als consument gewaarborgd zijn.

 

Welke trappen zijn geschikt voor renovatie of bekleding?

We renoveren en bekleden iedere trap. Of dit nu het opknappen van een houten trap is, of een nieuwe betonnen trap. En niet alleen rechte trappen komen hiervoor in aanmerking, ook trappen met een draai en open trappen zijn bij ons in vakkundige handen.

 

Welke materialen worden er gebruikt?

U hoeft nooit meer te schuren of schilderen. We gebruiken namelijk houten overzettreden, die gemaakt zijn van HDF. Dit is geperst board met zéér hoge dichtheid. De houtvezels zijn gedroogd en doormiddel van hars met elkaar verbonden. De toplaag van de NEWstairs overzettreden bestaat uit CPL (continuous pressed laminate) wat deze stoot- en slijtvast* maakt. Daarnaast zijn ze voorzien van een aluminium legering wat (in)deuken en slijtage voorkomt. Al onze kleuren zijn voorzien van reliëf waardoor het oppervlak een antislipfunctie heeft en wat daarnaast de hardheid ten goede komt.

 

* Het onafhankelijke Europese classificatie orgaan EPLF beoordeelt onze NEWstairs producten met de hoogst haalbare classificatie: AC5. Dit wil zeggen dat onze materialen uitermate geschikt zijn voor in woningen en zelfs uitstekend presteren op intensief commercieel gebruik. Op bijvoorbeeld slijt- en slagvastheid en brandveiligheid voldoet NEWstairs dus perfect aan de kwaliteitseisen.

 

 

 

NEWstairs trapconfigurator

NEWstairs trapconfigurator

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw traprenovatie of -bekleding?

Met een paar muisklikken ziet u hoe u een greep uit de diverse opties kunt combineren.

CREEËR HIER UW EIGEN TRAP

Klantbeoordelingen

109,2/
prev
stars

De werkzaamheden bij mij thuis zijn klaar en ik wil ik nog graag zeggen dat we erg tevreden zijn; de monteurs hebben goed werk verricht!
Fam. Copus

stars

Van het advies aan huis door de adviseur tot en met het plaatsen en gebruiken van de trap is alles gegaan zoals beloofd. We hebben al vele positieve reacties mogen ontvangen op onze nieuwe trap!
Fam. Herffs - Sittard

stars

Nogmaals bedankt aan Nick en Kevin voor hun professioneel werk.
Rasschaert

stars

Ik wil de complimenten overbrengen aan jullie mensen die bij ons de trap gemaakt hebben. Het is in een woord GEWELDIG.
Fam. Gevers

stars

Bij dezen wil ik gaarne mijn grote tevredenheid uitspreken over uw monteurs, Pieter en Dirk. Ze hebben met grote vakkennis onze trap gerenoveerd, en dit tot onze volle tevredenheid! Het was een plezier om deze mensen in huis te hebben, zo vol energie en vakmanschap.
Fam. Leeman

stars

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde trap. Wij wensen ook een complimentje te geven aan de heren dat deze werken uitgevoerd hebben. Zeer beleefd, vriendelijk en echt proper werk geleverd.
Fam. De Smedt

stars

Uitstekend werk geleverd door de monteurs! Dat is zeker een pluim waard! Vriendelijk, netjes en kennis van zaken. Hier kunnen andere firma's een voorbeeld aan nemen.
Fam. Verbruggen - Heffen (BE)

stars

Graag wil ik even vermelden dat we zeer blij zijn met het resultaat van de uitgevoerde werken. De jongens hebben zeer mooi werk geleverd en ze zijn ook beleefd. We gaan zeker reclame maken daar ik ook op vele plaatsen kom.
Fam. Gielen-Nijs

stars

Merci voor de werken. De trap is geweldig. Ik weet dat het niet gemakkelijk was, ons project, maar dikke merci voor de goede opvolging! Bedank ook zeker de mannen die bij ons hebben gewerkt!
Fam. Palmers - Antwerpen

stars

Dank voor onze 'nieuwe' trap. Uw monteur heeft mooi werk geleverd!
Fam. Van Nooten

stars

Hallo, Simon en Roy zijn twee dagen bij ons gekomen om een trap te plaatsen. Ik wou U zeggen dat ze heel goed gewerkt hebben, heel vriendelijk waren en hebben proper gewerkt. Twee toffe mannen. Dank u voor alles.
Fam. De Smet - Pellaines

stars

Simon, Roy en Rob hebben onze trap een mooie en nieuwe uitstraling gegeven. Dank u wel we gaan er zeker van genieten. Het zijn 3 toffe gasten die ge zeker moet onderhouden, want zo'n lopen er niet veel meer rond. Hopelijk hebben we ze niet teveel verwend. Zullen vanaf juli met een gerust hartje met onze eerste baby de trap kunnen nemen.
Fam. Goossens

stars

De monteurs hebben uitstekend resultaat geleverd. We zijn volledig tevreden met de gedane werken. Ze hebben snel en professioneel gewerkt. Bravo!
Fam. Zitu

stars

Langs deze weg wil ik u en de mensen van NEWstairs bedanken voor het uitmuntend werk dat geleverd is. De afgesproken datum is gerespecteerd. Monteurs Carsten en Rick en Jo hebben zeer prachtig werk geleverd. Het doet deugd zo een professionele mensen tegen te komen. Dank je wel, wij zijn zeer tevreden en zullen jullie zeker aanraden bij kennissen en familie.
Fam. De Roos - Overijse (BE)

stars

Jullie monteurs zijn langs geweest voor de renovatie en montage van onze beneden & boven trappen. Zij hebben echt prachtig werk geleverd op een minimum tijd en hierbij willen we u onze tevredenheid tonen voor dit team. We wensen jullie nog te bedanken voor jullie professionele aanpak.
Fam. Badot

stars

Gisteren is de realisatie van onze trap gedaan. Drie woorden heb ik daarvoor "Perfect Dank u’! Zeer deskundige vakmannen. Bart en Rob gaven inspraak en uitleg en hebben alles proper opgekuist.
Fam. Haegeman

stars

We zijn zeer tevreden over het resultaat en bedanken jullie monteurs voor de goede afwerking.
Fam. Weets

stars

Nu een maand geleden is onze trap gerenoveerd en wij willen graag zeggen dat wij nog steeds elke dag vol plezier er naar kijken en gebruik van maken. Niet alleen ziet de trap er nu schitterend uit maar wij merken ook dat hij steeds stiller bleef worden tot het punt dat je vrijwel niet meer hoort dat je op de trap loopt. Het is echt uitstekend gedaan door Vincent en Jeroen en wij zijn ze dankbaar voor het meedenken en de positiviteit die ze in huis brachten. Bij deze willen wij jullie graag bedanken voor de goede service, klantvriendelijkheid en het geleverde vakwerk!
Fam. Visser

stars

Proficiat aan uw zeer leuke en professionele werknemers ( Bart en Erik) die een opmerkelijk werk hebben gedaan. Onze trap is heel mooi, zelfs in de kleinste details.
Fam. De Mathelin

stars

Deze week William en Guido over de vloer gehad voor traprenovatie. Graag willen wij onze tevredenheid nog eens benadrukken. Deze toffe kerels hebben fantastisch werk geleverd, waarvoor dank. We zullen dan ook met plezier reclame maken voor jullie firma.
Fam. Maes

stars

Graag willen wij even reageren op de plaatsing van de trap met balustrade. Wij zijn zeer zeker heel erg tevreden. Zowel over de plaatsing als het materiaal als de 2 timmermannen Nick en William. Ze hebben perfect werk geleverd. Ze gingen heel enthousiast te werk, waren super beleefd en hadden oog voor detail.
Fam. Vanhaverbeke

stars

Hierbij wil ik u laten weten, dat de traprenovatie vandaag is afgerond. We zijn heel tevreden over de zorgvuldige wijze waarop Pieter en Sepp dit alles hebben gedaan, waardoor het resultaat ook heel mooi is geworden. Wij wilden u dit graag nog even laten weten.
Fam. Schenk

stars

Mogen wij u ook nogmaals bedanken voor de goede zorgen en mooie afwerking en in het bijzonder Jan en Djoey. Die werken echt zo goed tesamen, een super team!! Wij maken zeker reclame voor jullie puike werk.
Fam. Vranckx - Grimbergen

stars

Via deze weg willen wij jullie bedanken voor de mooie vlotte afwerking van onze trap. De beide monteurs hebben uitstekend werk geleverd. Alles mooi geplaatst alles mooi afgewerkt en opgeruimd. Het waren echt twee goede vakmensen die ook heel beleefd waren. Een dikke pluim aan de monteurs.
Fam. Verhamme Waeles

stars

Ik wil u simpelweg zeggen dat we ontzettend tevreden zijn met onze nieuwe trap. Hartelijk dank aan het montageteam dat erg professioneel en precies heeft gewerkt! Ondanks dat het niet de vrouw uit uw brochure was die is langsgekomen, waren ze toch super! Dankzij uw professionaliteit zullen we niet aarzelen om uw bedrijf aan anderen aan te raden.
Fam. Poulet

stars

Wij zijn ontzettend blij zij met de geleverde trap in ons huis. Ik wil een grote pluim geven aan het team voor de perfecte werksfeer en afhandeling van de werkzaamheden. Deze mannen toonden voor ons een staaltje van vakmanschap en kennis. Ik neem aan dat alle teams zo werken dus denk dat NEWstairs een voorbeeld mag genoemd worden op deze markt.
Fam. Cattoir

next