MENU

Trap bekleden met laminaat

Overweegt u uw trap te bekleden met laminaat? NEWstairs is al meer dan 15 jaar actief in trapbekleding waardoor u het bekleden van uw trap met een gerust hart  aan ons kunt overlaten. Uw trap, ons vak! We voorzien uw trap namelijk al binnen één dag van een nieuw jasje. De toplaag van onze overzettreden bestaat uit CPL (onder druk geperst laminaat) wat deze stoot- en slijtvast maakt. De treden zijn daarnaast voorzien van een aluminium legering wat (in)deuken en slijtage voorkomt. Bovendien zijn NEWstairs kleuren voorzien van reliëf waardoor het oppervlak een antislip functie heeft.

 

 

Met een keuze uit ons uitgebreide NEWstairs kleurenpalet wordt uw trap weer onderdeel van uw interieur. Want gegarandeerd dat één van onze kleuren hierbij aansluit! We bieden we u tevens een exclusief aanbod in leuningen en balustrades.  En desgewenst voorzien we ook uw hal- of overloopvloer van dezelfde kleur als uw trap waardoor het weer een stijlvol geheel wordt .Probeer de verschillende mogelijkheden met de NEWstairs trapconfigurator. Wilt u van uw trap een echte blikvanger maken? Kies dan bijvoorbeeld voor een extra veiligheidsprofiel in zwart of RVS, of stootborden in een contrasterende kleur.

 

Vakkundig advies

Met onze jarenlange ervaring hebben we inmiddels bewezen een vakkundige en betrouwbare partner te zijn op het gebied van trapbekleding. Onze eigen vakmensen dragen zorg voor een gedegen advies en eersteklas afwerking van uw trap. NEWstairs biedt dan ook een unieke garantie van maar liefst 15 jaar op fabricagefouten en montage.


Maak direct een afspraak voor het bekleden van uw trap.

 

NEWstairs trapconfigurator

NEWstairs trapconfigurator

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw traprenovatie of -bekleding?

Met een paar muisklikken ziet u hoe u een greep uit de diverse opties kunt combineren.

CREËER HIER UW EIGEN TRAP