NEWstairs Oak White Wash

Met traprenovatie of trapbekleding in NEWstairs Oak White Wash geef je je woning een frisse, lichte uitstraling. Het is een kleur en stijl die bij heel veel interieurs past. Zo kun je het perfect combineren in een donkere ruimte met donkerdere muren, maar kan het ook juist meer sfeer geven in een hele lichte kamer.

Trap renoveren met overzettreden

Je trap laten renoveren door NEWstairs is een fluitje van een cent. Dit doen we met kras- en slijtvaste, op maat gemaakte overzettreden.

Zo kunnen wij bijvoorbeeld je houten trap renoveren in een licht eikendecor met White Wash-behandeling. Deze treden zijn voorzien van een eikendecor met geïntegreerd antislip-relief. Je trap gaat weer een leven lang mee.

Jouw trapstijl

Krijgt je interieur een make-over met nieuwe meubels en accessoires? Ook voor je trap zijn er tal van styling-opties! Afhankelijk van welke woonstijl je voorkeur heeft, mix en match je binnen de NEWstairs collectie eenvoudig verschillende traponderdelen. Hou je van een naturel of licht interieur? Muren in een lichte (pastel)kleur combineren prachtig met NEWstairs Oak White Wash en een RVS balustrade.

Vrijwel elke interieurstijl, of dit nu modern, landelijk of klassiek is, leent zich voor een statementpiece in wit. Dit zorgt namelijk voor een rustige basis die je naar wens kunt aanvullen met accentkleuren. Meer weten over de NEWstairs collectie? Met onze configurator ontdek je snel en gemakkelijk meer mogelijkheden.

Leuningen en balustrades

Trapleuningen en balustrades zijn van essentieel belang voor de uitstraling van een trap. Het NEWstairs Oak White Wash decor biedt eindeloze combinatie mogelijkheden. Er is een ruime keuze bij NEWstairs, in hout, rvs/inox, aluminium en blauwstaal. Denk aan passende kleuren voor bij de trap, maar probeer daar ook eens vanaf te stappen en te gaan voor juist heel verrassende combinaties. Zo kun je mooie contrasten creëren. Wat te denken van het combineren van een houtdecor met een moderne rvs trapleuning?

Krakende trap

Ook bij een krakende trap is traprenovatie dé oplossing. Door de toepassing van speciale lijm voor de overzettreden wordt hinderlijk gekraak met naar boven of naar beneden lopen voorkomen. Vaak is binnen één dag, zonder hak- of breekwerk, de trap weer als nieuw. Onze eigen vakmensen dragen uiteraard zorg voor een perfecte afwerking.

Kosten traprenovatie

We begrijpen dat het maken van keuzes lastig kan zijn. Voor een persoonlijk advies bieden we een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze adviseurs aan huis.

Je wilt natuurlijk weten wat de kosten voor traprenovatie zijn. Dat is echter altijd maatwerk, want elke trap is anders. Wij inspireren je graag en denken met je mee!