MENU

Trap opknappen

Laat uw trap opknappen door de vakspecialisten van NEWstairs. Uw trap is ons vak en binnen één dag voorzien we uw bestaande trap van een nieuw jasje. Al meer dan 15 jaar zijn wij actief in het opknappen van trappen waardoor we kunnen garanderen dat uw trap bij ons in goede handen is. Doormiddel van CPL overzettreden geven we uw trap een ware metamorfose. Nooit meer schuren of schilderen en geen oneffenheden meer op uw trap. U kunt dus met een gerust hart met sokken aan de trap op. Desgewenst voorzien we ook uw hal- of overloopvloer van dezelfde kleur als uw trap waardoor het weer een stijlvol geheel wordt. Bekijk de mogelijkheden  met de NEWstairs trapconfigurator.

 

 

We bieden een uitgebreid kleurenpalet dat standaard is voorzien van antislip reliëf. Omdat we de productontwikkeling in eigen beheer houden, staan we persoonlijk garant voor de kwaliteit van onze producten. De NEWstairs traptreden, stootborden en wangen (zijkanten van de trap) zijn gemaakt van HDF. De toplaag bestaat uit CPL, continuous pressed laminate, wat deze stoot- en slijtvaster maakt. Daarnaast is het materiaal voorzien van een aluminium legering wat (in)deuken voorkomt. Door de gebruikte materialen is onderhoud en schoonmaken van uw trap vanaf nu kinderspel.

 

Duurzame investering

NEWstairs biedt u dé oplossing voor het opknappen van uw trap en zal zich gegarandeerd een duurzame investering in uw interieur bewijzen. Bij oplevering van u trap ontvangt  u dan ook een garantiecertificaat voor de periode van 15 jaar. Dit is een garantietermijn die u bij geen enkele andere leverancier vindt!

 

Meer informatie over NEWstairs of een vrijblijvende afspraak maken? Neem contact met ons op.

 

NEWstairs trapconfigurator

NEWstairs trapconfigurator

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw traprenovatie of -bekleding?

Met een paar muisklikken ziet u hoe u een greep uit de diverse opties kunt combineren.

CREËER HIER UW EIGEN TRAP