Help, een krakende trap!

Als een traptrede af en toe kraakt is dat niet erg, maar als het krakende geluid op uw zenuwen gaat werken wordt het tijd voor actie. Vaak is een krakende trap het gevolg van stootborden of treden die niet goed vastzitten. Ook is ouderdom, hout dat versleten is, meestal de reden dat een trap kraakt.

Is het probleem van een krakende trap te verhelpen?

Vaak wel! Een trap kraakvrij maken, kan op een aantal manieren. Je kunt dit zelf doen als je een handige klusser bent. Is dit niet het geval, heb twee linkerhanden of gewoonweg geen tijd? Schakel dan de hulp in van een expert als NEWstairs. NEWstairs renoveert en bekleedt trappen op maat, waarbij in de meeste gevallen ook het kraken van de trap opgelost kan worden. Zo geniet je van een compleet vernieuwde trap in één dag!

Hoe gaat de expert te werk:

  • Vastzetten van stootborden – Het kan zijn dat een trap kraakt doordat de stootborden niet goed vastzitten aan de traptreden. Door simpelweg de stootborden goed vast te zetten, kraakt je trap niet meer.

  • Kraaklatten – Om de trap kraakvrij te maken, plaatsen onze monteurs kraaklatten aan de achterzijde van de traptreden. Deze kraaklatten worden aan de stootborden gemonteerd.

  • Speciale bruislijm – Onze monteurs maken, bij het bekleden van de bestaande trap, gebruik van een speciale bruislijm. De bruislijm verdeelt zich perfect onder de treden en vult alle oneffenheden en gaatjes op. Dit werkt geluiddempend en voorkomt krakende treden.

Advies voor een traprenovatie en kraakvrije trap

Zo zie je maar, er zijn oplossingen voor een bestaande, krakende trap! Laat de expert het werk doen en geniet binnen vrijwel één dag van een compleet vernieuwde trap. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek aan huis.

1. Gratis adviesafspraak
2. Laat je inspireren en adviseren
3. Maak een keuze uit de collectie
4. Wij gaan voor je aan de slag
5. Veel plezier van je NEWstairs trap!