MENU

Traprenovatie West-Vlaanderen

Voor een traprenovatie van uw houten trap in West-Vlaanderen gaat u naar NEWstairs.
Dé betrouwbare partner in traprenovaties. Alle traprenovaties in West-Vlaanderen worden vakkundig uitgevoerd zonder hak- of breekwerk. Daarnaast bent u verzekerd van de laatste trends in traprenovatie.

 

Maatwerk

Doordat wij de productontwikkeling 'inhouse' hebben, kunnen wij u ook in West-Vlaanderen voorzien van uitstekend maatwerk waarbij u kunt kiezen uit diverse exclusieve kleuren. Kies uit vijf tinten van de 'Industrial' lijn of ga voor de één van de twaalf houtkleuren, onder andere:

 

  • Beech
  • Bright
  • Wengé
  • Oak Vintage
  • En meer...

 

Naast vele kleuren kunt u kiezen uit diverse trapmodellen en veiligheidsprofielen. Afhankelijk van de ruimte in uw woning in West-Vlaanderen en wensen, kunnen wij een totaalplaatje maken van uw ideale traprenovatie. Bij de traprenovatie zijn de treden voorzien van een antislip-reliëf waardoor u meer grip hebt op uw trap. Bovendien profiteert u van de NEWstairs garantie van maar liefst 15 jaar! Wilt u alvast een indruk krijgen van de mogelijkheden? Bekijk dan onze trapconfigurator of neem contact met ons op voor meer informatie. Onze specialisten zijn verspreid door heel West-Vlaanderen. Van Brugge tot Roeselare. Hierdoor zijn we erg flexibel en kunnen we naar u thuis komen voor een vrijblijvende afspraak.

 

Trapbekleding West-Vlaanderen

Woont u in West-Vlaanderen en wilt u uw betonnen trap laten bekleden? Ook dat kan bij NEWstairs. Bij het trapbekledingen worden slijtvaste overzettreden gebruikt die over uw huidige traptreden worden bevestigd. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring met de dienst trapbekleding door heel West-Vlaanderen. Door onze ervaring kunnen wij u direct aangeven wat de mogelijkheden zijn binnen uw wensenpakket. Met een trapbekleding van NEWstairs geniet u de komende jaren gegarandeerd van een nieuwe ´eyecatcher´ in uw woning. Vraag meer informatie aan of maak direct een afspraak.

 

 

NEWstairs trapconfigurator

NEWstairs trapconfigurator

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw traprenovatie of -bekleding?

Met een paar muisklikken ziet u hoe u een greep uit de diverse opties kunt combineren.

CREËER HIER UW EIGEN TRAP