• Traprenovatie West-Vlaanderen

Traprenovatie West-Vlaanderen

Voor een traprenovatie in West-Vlaanderen kiest u NEWstairs. Dé betrouwbare partner in Traprenovaties. Alle traprenovaties in West-Vlaanderen worden vakkundig uitgevoerd zonder hak- of breekwerk. Daarnaast bent u verzekerd van de laatste trends in traprenovatie.

Bij NEWstairs hebben wij de productontwikkeling in eigen beheer en daardoor kunnen wij u ook in West-Vlaanderen voorzien van uitstekend maatwerk waarbij u kunt kiezen uit diverse exclusieve kleuren. Kies uit drie tinten van de 'Industrial' lijn of ga voor de een van de dertien houtkleuren, onder andere:

  • Oak Country

  • Oak Vintage

  • Oak Original

  • Oak Black

Naast diverse kleuren kunt u kiezen uit diverse trapmodellen en veiligheidsprofielen. Afhankelijk van de ruimte in uw woning in West-Vlaanderen en uw wensen, kunnen wij een totaalplaatje maken van de ideale traprenovatie. Bij traprenovaties worden de houten treden voorzien van antislip-reliëf waardoor u meer grip hebt op uw trap én u profiteert met ons garantiecertificaat van een garantie van maar liefst 15 jaar!

Wilt u alvast een indruk krijgen van de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of bekijk onze NEWstairs trapconfigurator. Onze trapspecialisten zijn verspreid door heel België en in West-Vlaanderen; van Kortrijk tot Roeselare en van Ieper tot Brugge. Hierdoor zijn we erg flexibel en kunnen we naar u thuis komen voor een vrijblijvende afspraak.

Trapbekleden West-Vlaanderen

Woont u in West-Vlaanderen en wilt u uw trap laten bekleden? Ook dat kan bij NEWstairs. Bij het trapbekledingen worden slijtvaste overzettreden gebruikt die over uw huidige betonnen traptreden worden bevestigd. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring met de dienst trapbekleden door heel België en Nederland. Door onze ervaring kunnen wij u direct aangeven wat de mogelijkheden zijn binnen uw wensenpakket. Met een trapbekleding van NEWstairs geniet u de komende jaren gegarandeerd van een nieuwe ´eyecatcher´ in uw woning. Vraag meer informatie aan of maak direct een afspraak.

1. Gratis adviesafspraak
2. Laat u inspireren en adviseren
3. Maak een keuze uit de collectie
4. Wij gaan voor u aan de slag
5. Veel plezier van uw NEWstairs trap!