• Trap renoveren

Trap renoveren

Bij NEWstairs ben je aan het juiste adres voor een vakkundige traprenovatie. Wij voorzien je trap vaak al in één dag van een ander jasje. Dit doen we door het plaatsen van nieuwe traptreden over de bestaande treden. Daarbij bieden we een uitgebreide collectie die steeds wordt aangevuld met actuele trapdecors.

Renoveren trap

Net als de vervanging van meubels betekent ook een traprenovatie veel voor de uitstraling van de woning. Alle voordelen van een moderne trap maar met behoud van de originele details.

Een renovatie van de houten trap zorgt ervoor dat het interieur weer één geheel wordt. Zo is een trap gerenoveerd met het klassieke trapdecor NEWstairs Oak Country een ware blikvanger in de hal.

Voordelen traprenovatie

Is de trap versleten of toe aan een metamorfose volgens de laatste interieurtrends? Een renovatie van de trap is dan een perfecte oplossing. Of het nu een (open) houten trap, betontrap, stalen of marmeren trap is. Wij renoveren nagenoeg alle soorten bestaande trappen.


Antislip-reliëf

Bovendien zijn onze trapdecors standaard voorzien van een geïntegreerd antislip-reliëf. Een uitkomst voor jezelf maar ook een aanrader met kleine kinderen in huis. Behalve mooier, is de trap dus ook een stuk veiliger na een NEWstairs traprenovatie.


We dragen zorg voor een eersteklas afwerking van de trap en staan persoonlijk garant voor de service en kwaliteit zoals je die mag verwachten.

Waar we trots op zijn!

NEWstairs is al meer dan 15 jaar specialist in het renoveren van houten trappen en bekleden van betontrappen.


Onze adviseurs hebben alle kennis in huis om je thuis te adviseren over de vele mogelijkheden in traprenovatie.


De ervaren monteurs zijn stuk voor stuk vakmensen die je trapwensen tot in detail realiseren.


Neem contact op voor een vrijblijvend advies aan huis voor joúw NEWstairs trap.