MENU

Traprenovatie

Traprenovatie is de specialiteit van NEWstairs België. Bij NEWstairs België bent u aan het juiste adres voor een vakkundige renovatie van uw trap. Verbouwen of vervangen is erg kostbaar, tijdrovend en in de meeste gevallen zelfs overbodig. Is uw trap toe aan een opknapbeurt? Wij voorzien uw trap binnen één dag van een ander jasje. Of dit nu een open, stalen, houten of betonnen trap is. Dit doen we doormiddel van het plaatsen van nieuwe traptreden over de bestaande treden. Wij bieden een compleet aanbod in traprenovatie. Daarbij heeft u de keuze uit het uitgebreide NEWstairs kleurenpalet dat steeds wordt aangevuld met actuele kleuren en decors. Kijk hier voor foto's van de mogelijkheden.

 

 

Doordat we de productontwikkeling in eigen beheer hebben, kunnen we uw traprenovatie scherp aanbieden. De NEWstairs producten zijn exclusief bij ons verkrijgbaar. Naast houtkleuren vindt u bij ons ook drie kleuren in betonlook. Al onze kleuren zijn bovendien voorzien van reliëf, waardoor het oppervlak een antislip-functie heeft. Een uitkomst voor uzelf, maar ook een aanrader met kleine kinderen in huis of wanneer u minder goed ter been bent. Voor extra veiligheid kiest u bij uw traprenovatie voor één van onze veiligheidsprofielen welke op de uiteinden van de treden geplaatst worden. Deze zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen in zowel RVS als zwart. Het contrast met de trapkleur maakt van uw trap bovendien een echte blikvanger.

 

Voordelen traprenovatie

Met meer dan 15 jaar ervaring hebben we inmiddels bewezen een vakkundige en betrouwbare partner te zijn op het gebied van traprenovatie. Dit kan overigens al binnen één dag en zonder dat er hak- en breekwerk bij komt kijken. We dragen zorg voor een eersteklas afwerking van uw trap en staan persoonlijk garant voor de service en kwaliteit zoals u die mag verwachten. NEWstairs biedt dan ook een unieke garantie van maar liefst 15 jaar op fabricagefouten en montage. Dit is een garantietermijn die u bij geen enkele andere leverancier vindt!

 

Vraag meer informatie aan of maak direct een afspraak.

 

NEWstairs trapconfigurator

NEWstairs trapconfigurator

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw traprenovatie of -bekleding?

Met een paar muisklikken ziet u hoe u een greep uit de diverse opties kunt combineren.

CREËER HIER UW EIGEN TRAP