• Contact
  • Prijs op maat

Advies aan huis | Prijs op maat

Wat kost een traprenovatie, trapbekleding of nieuwe houten trap? Iedere trap is anders en een prijsbepaling is daarom altijd maatwerk. Wij vinden het belangrijk om je een onderbouwde prijs op maat én het beste advies voor je trap te geven. Hiervoor komen we aan huis voor een persoonlijke adviesafspraak. Dit kan overdag en is ook mogelijk in de avonduren of op zaterdag.

Advies aan huis

Een aantal factoren, die we niet op afstand kunnen beoordelen, speelt een belangrijke rol bij het bepalen van de kosten. Denk hierbij aan:


  • Het (gewenste) trapmodel

  • Je persoonlijke wensen

  • De benodigde werkzaamheden

Het adviesgesprek duurt ongeveer één uur en wordt uiteraard gepland op een moment dat het jou past. Dit kan bijvoorbeeld in de avonduren en ook op zaterdag.

We nemen dan alle stalen uit de NEWstairs Collectie voor je mee. Je kunt zo thuis zien welke materialen perfect aansluiten bij je interieur. Ter plekke ontvang je een nauwkeurige prijsopgave voor joúw NEWstairs trap.

Ontvang een gratis Goodiebag tijdens je adviesafspraak

Maak je een afspraak voor advies aan huis? Dan ontvang je nu een gratis, sfeervolle NEWstairs Goodiebag! Wat er precies in zit verklappen we natuurlijk nog niet, dus laat je verrassen.

Ook een Goodiebag ontvangen? Maak dan nu jouw persoonlijke adviesafspraak. We staan graag voor je klaar!


Let op: OP = OP

Ja, ik wil graag advies aan huis!
Onderwerp
Aanhef
Op de hoogte blijven?

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.