MENU

Ook een échte NEWstairs trap?

Wij staan voor u klaar met persoonlijk advies op maat voor uw perfecte NEWstairs trap!

Neem contact met ons op

Voorop in trapinnovatie!

Maak uw interieur compleet met een NEWstairs trap.

CREËER UW TRAP!

In 5 stappen naar de perfecte trap!

Al meer dan 10 jaar specialist in traprenovatie & -bekleding.

LEES MEER

Prachtige binnenkomer

Een NEWstairs trap is een prachtige binnenkomer!

Traprenovatie

Uw interieur één stijlvol geheel met een traprenovatie door NEWstairs.

Trapmodellen

Ook open trappen voorzien we in een handomdraai van een nieuw jasje.

LEES MEER

Trapbekleding

Ook voor betonnen trappen bieden wij de oplossing.

Kras- en slijtvast

Alle NEWstairs kleuren zijn kras- en slijtvast en standaard voorzien van antislip reliëf.

Veiligheidsprofielen

De NEWstairs veiligheidsprofielen maken van uw trap een echte blikvanger.

LEES MEER

Sfeer

Maak uw hal en trap sfeervol met ledverlichting in de traptreden of leuning.

NEWstairs kleurenpalet

Er is altijd een NEWstairs kleur die aansluit bij uw huidige interieur.

Ontdek de NEWstairs Collectie

Exclusief verkrijgbare RVS balustrades

Een RVS balustrade draagt bij aan een moderne en strakke inrichting.

LEES MEER

Perfecte afwerking

We zorgen voor een perfecte afwerking van zowel de treden als de stootborden van uw trap.

Design

Wat een prachtig design! Een betonnen trap bekleed met donkere houten treden, compleet met RVS leuning in matchende houtkleur in een open ruimte.

Uw trap, ons vak!

Al meer dan 10 jaar specialist in traprenovatie & -bekleding.

Een échte NEWstairs trap?

Een échte NEWstairs trap?

NEWstairs Vacature

NEWstairs Vacature

Voorop in trapinnovatie!

Voorop in trapinnovatie!

NEWstairs werkwijze

NEWstairs werkwijze

Prachtige binnenkomer

Prachtige binnenkomer

Traprenovatie

Traprenovatie

Trapmodellen

Trapmodellen

Trapbekleding

Trapbekleding

Kras- en slijtvast

Kras- en slijtvast

Veiligheidsprofielen

Veiligheidsprofielen

Sfeer

Sfeer

NEWstairs kleurenpalet

NEWstairs kleurenpalet

Exclusief verkrijgbare RVS balustrades

Exclusief verkrijgbare RVS balustrades

Perfecte afwerking

Perfecte afwerking

Design

Design

Uw trap, ons vak!

Uw trap, ons vak!

15 jaar garantie

15 jaar garantie

NEWstairs traprenovatie en -bekleding

Bent u op zoek naar een traprenovatie of –bekleding? NEWstairs biedt uitkomst bij iedere trap, of dit nu een open, houten of betonnen trap is. Sinds jaar en dag zijn wij specialist in het bekleden van betonnen en renoveren van houten trappen. Uw trap, ons vak!

 

 

Totaalpakket

NEWstairs biedt een uitgebreid kleurenpalet en daarnaast een exclusief aanbod in leuningen, balustrades, veiligheidsprofielen en trapmodellen. Het is bovendien mogelijk om uw hal- of overloopvloer te voorzien van dezelfde nieuwe kleur als uw trap. En heeft u weleens gedacht aan ledverlichting in uw treden voor extra sfeer en veiligheid? Maak uw trap met onze NEWstairs trapconfigurator. Kies de tredekleur en laat u inspireren door de fotogalerij onderaan de pagina.

 

Garantie

Omdat we de productontwikkeling en bedrijfsvoering in eigen hand hebben, staan we persoonlijk garant voor de kwaliteit en service zoals u die mag verwachten. We bieden u daarom een unieke garantie van maar liefst 15 jaar op fabricagefouten en montage. Een traprenovatie of –bekleding door NEWstairs is dus gegarandeerd een duurzame investering in uw interieur. Bij oplevering van uw trap ontvangt u dan ook ons garantiecertificaat voor de periode van 15 jaar. Daarnaast zijn we CBW-gecertificeerd, waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw rechten als consument gewaarborgd zijn.

 

Voordelen traprenovatie NEWstairs


De voordelen van een traprenovatie of –bekleding door NEWstairs op een rij:

  • 15 jaar garantie
  • Uitgebreid, uniek NEWstairs kleurenpalet in houtdecoren én betonlook
  • Legio mogelijkheden
  • Unieke veiligheidsprofielen
  • Eigen vakmensen
  • Regio-adviseurs door heel België en Nederland
  • Productontwikkeling in eigen beheer
  • Kras- en slijtvaste producten*
  • Perfecte afwerking
  • Trapmodellen, balustrades en leuningen exclusief bij NEWstairs

 

Vrijblijvende afspraak of meer informatie? Neem gerust contact met ons op door op onderstaande contact button te klikken.

Contact

 

 

 

Het onafhankelijke Europese classificatie orgaan EPLF beoordeelt onze NEWstairs producten met de hoogst haalbare classificatie: AC5. Dit wil zeggen dat onze materialen uitermate geschikt zijn voor in woningen en zelfs uitstekend presteren op intensief commercieel gebruik. Op bijvoorbeeld slijt- en slagvastheid en brandveiligheid voldoet NEWstairs perfect aan de kwaliteitseisen.

 

 

 

NEWstairs trapconfigurator

NEWstairs trapconfigurator

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw traprenovatie of -bekleding?

Met een paar muisklikken ziet u hoe u een greep uit de diverse opties kunt combineren.

CREEËR HIER UW EIGEN TRAP

Klantbeoordelingen

109,2/
prev
stars

Uitstekend werk geleverd door de monteurs! Dat is zeker een pluim waard! Vriendelijk, netjes en kennis van zaken. Hier kunnen andere firma's een voorbeeld aan nemen.
Fam. Verbruggen - Heffen (BE)

stars

Bij dezen wil ik gaarne mijn grote tevredenheid uitspreken over uw monteurs, Pieter en Dirk. Ze hebben met grote vakkennis onze trap gerenoveerd, en dit tot onze volle tevredenheid! Het was een plezier om deze mensen in huis te hebben, zo vol energie en vakmanschap.
Fam. Leeman

stars

Graag willen wij even reageren op de plaatsing van de trap met balustrade. Wij zijn zeer zeker heel erg tevreden. Zowel over de plaatsing als het materiaal als de 2 timmermannen Nick en William. Ze hebben perfect werk geleverd. Ze gingen heel enthousiast te werk, waren super beleefd en hadden oog voor detail.
Fam. Vanhaverbeke

stars

De werkzaamheden bij mij thuis zijn klaar en ik wil ik nog graag zeggen dat we erg tevreden zijn; de monteurs hebben goed werk verricht!
Fam. Copus

stars

Jullie monteurs zijn langs geweest voor de renovatie en montage van onze beneden & boven trappen. Zij hebben echt prachtig werk geleverd op een minimum tijd en hierbij willen we u onze tevredenheid tonen voor dit team. We wensen jullie nog te bedanken voor jullie professionele aanpak.
Fam. Badot

stars

Proficiat aan uw zeer leuke en professionele werknemers ( Bart en Erik) die een opmerkelijk werk hebben gedaan. Onze trap is heel mooi, zelfs in de kleinste details.
Fam. De Mathelin

stars

De monteurs hebben uitstekend resultaat geleverd. We zijn volledig tevreden met de gedane werken. Ze hebben snel en professioneel gewerkt. Bravo!
Fam. Zitu

stars

Ik wil u simpelweg zeggen dat we ontzettend tevreden zijn met onze nieuwe trap. Hartelijk dank aan het montageteam dat erg professioneel en precies heeft gewerkt! Ondanks dat het niet de vrouw uit uw brochure was die is langsgekomen, waren ze toch super! Dankzij uw professionaliteit zullen we niet aarzelen om uw bedrijf aan anderen aan te raden.
Fam. Poulet

stars

Nogmaals bedankt aan Nick en Kevin voor hun professioneel werk.
Rasschaert

stars

Mogen wij u ook nogmaals bedanken voor de goede zorgen en mooie afwerking en in het bijzonder Jan en Djoey. Die werken echt zo goed tesamen, een super team!! Wij maken zeker reclame voor jullie puike werk.
Fam. Vranckx - Grimbergen

stars

Langs deze weg wil ik u en de mensen van NEWstairs bedanken voor het uitmuntend werk dat geleverd is. De afgesproken datum is gerespecteerd. Monteurs Carsten en Rick en Jo hebben zeer prachtig werk geleverd. Het doet deugd zo een professionele mensen tegen te komen. Dank je wel, wij zijn zeer tevreden en zullen jullie zeker aanraden bij kennissen en familie.
Fam. De Roos - Overijse (BE)

stars

Via deze weg willen wij jullie bedanken voor de mooie vlotte afwerking van onze trap. De beide monteurs hebben uitstekend werk geleverd. Alles mooi geplaatst alles mooi afgewerkt en opgeruimd. Het waren echt twee goede vakmensen die ook heel beleefd waren. Een dikke pluim aan de monteurs.
Fam. Verhamme Waeles

stars

Hierbij wil ik u laten weten, dat de traprenovatie vandaag is afgerond. We zijn heel tevreden over de zorgvuldige wijze waarop Pieter en Sepp dit alles hebben gedaan, waardoor het resultaat ook heel mooi is geworden. Wij wilden u dit graag nog even laten weten.
Fam. Schenk

stars

Nu een maand geleden is onze trap gerenoveerd en wij willen graag zeggen dat wij nog steeds elke dag vol plezier er naar kijken en gebruik van maken. Niet alleen ziet de trap er nu schitterend uit maar wij merken ook dat hij steeds stiller bleef worden tot het punt dat je vrijwel niet meer hoort dat je op de trap loopt. Het is echt uitstekend gedaan door Vincent en Jeroen en wij zijn ze dankbaar voor het meedenken en de positiviteit die ze in huis brachten. Bij deze willen wij jullie graag bedanken voor de goede service, klantvriendelijkheid en het geleverde vakwerk!
Fam. Visser

stars

Hallo, Simon en Roy zijn twee dagen bij ons gekomen om een trap te plaatsen. Ik wou U zeggen dat ze heel goed gewerkt hebben, heel vriendelijk waren en hebben proper gewerkt. Twee toffe mannen. Dank u voor alles.
Fam. De Smet - Pellaines

stars

Gisteren is de realisatie van onze trap gedaan. Drie woorden heb ik daarvoor "Perfect Dank u’! Zeer deskundige vakmannen. Bart en Rob gaven inspraak en uitleg en hebben alles proper opgekuist.
Fam. Haegeman

stars

Merci voor de werken. De trap is geweldig. Ik weet dat het niet gemakkelijk was, ons project, maar dikke merci voor de goede opvolging! Bedank ook zeker de mannen die bij ons hebben gewerkt!
Fam. Palmers - Antwerpen

stars

Wij zijn ontzettend blij zij met de geleverde trap in ons huis. Ik wil een grote pluim geven aan het team voor de perfecte werksfeer en afhandeling van de werkzaamheden. Deze mannen toonden voor ons een staaltje van vakmanschap en kennis. Ik neem aan dat alle teams zo werken dus denk dat NEWstairs een voorbeeld mag genoemd worden op deze markt.
Fam. Cattoir

stars

Ik wil de complimenten overbrengen aan jullie mensen die bij ons de trap gemaakt hebben. Het is in een woord GEWELDIG.
Fam. Gevers

stars

Simon, Roy en Rob hebben onze trap een mooie en nieuwe uitstraling gegeven. Dank u wel we gaan er zeker van genieten. Het zijn 3 toffe gasten die ge zeker moet onderhouden, want zo'n lopen er niet veel meer rond. Hopelijk hebben we ze niet teveel verwend. Zullen vanaf juli met een gerust hartje met onze eerste baby de trap kunnen nemen.
Fam. Goossens

stars

Graag wil ik even vermelden dat we zeer blij zijn met het resultaat van de uitgevoerde werken. De jongens hebben zeer mooi werk geleverd en ze zijn ook beleefd. We gaan zeker reclame maken daar ik ook op vele plaatsen kom.
Fam. Gielen-Nijs

stars

We zijn zeer tevreden over het resultaat en bedanken jullie monteurs voor de goede afwerking.
Fam. Weets

stars

Dank voor onze 'nieuwe' trap. Uw monteur heeft mooi werk geleverd!
Fam. Van Nooten

stars

Van het advies aan huis door de adviseur tot en met het plaatsen en gebruiken van de trap is alles gegaan zoals beloofd. We hebben al vele positieve reacties mogen ontvangen op onze nieuwe trap!
Fam. Herffs - Sittard

stars

Deze week William en Guido over de vloer gehad voor traprenovatie. Graag willen wij onze tevredenheid nog eens benadrukken. Deze toffe kerels hebben fantastisch werk geleverd, waarvoor dank. We zullen dan ook met plezier reclame maken voor jullie firma.
Fam. Maes

stars

Wij zijn zeer tevreden over de geleverde trap. Wij wensen ook een complimentje te geven aan de heren dat deze werken uitgevoerd hebben. Zeer beleefd, vriendelijk en echt proper werk geleverd.
Fam. De Smedt

next