NEWstairs; de meest verkochte trap in
België en Nederland!

Al meer dan 15 jaar zijn wij specialist in het renoveren van houten trappen en bekleden van betontrappen. We bieden uitkomst bij iedere trap, of dit nu een (open) houten, betonnen, marmeren of zelfs een stalen trap is. Met nieuwe, op maat gemaakte overzettreden voorzien we de trap vakkundig van een ‘NEW’ jasje. Of u nu zoekt naar een traprenovatie in zwart voor een stijlvolle en moderne look of kiest voor een klassieke uitstraling in warm eikendecor. We staan voor u klaar. Ook een NEWstairs traprenovatie op maat? Uw trap, ons vak!

Renovatie of bekleding?

Bij het opknappen van een bestaande, versleten, houten trap spreken we van een traprenovatie. Plaatsen we nieuwe treden op een (nieuwe) houten trap, betontrap of marmeren trap dan noemen we dit een trapbekleding.

Traprenovatie of trapbekleding; in beide gevallen bieden we u hoe dan ook een uitstekende oplossing voor uw trap.

Ook een NEWstairs trap?
Neem contact met ons op!

Voordelen van een NEWstairs trap

Als familiebedrijf timmeren we al meer dan 15 jaar hard aan de weg om trappen te voorzien van een ‘NEW’ jasje. Dit geldt voor zowel het renoveren van een houten trap als het bekleden van een betontrap. Voor onze collectie zijn we continu op zoek naar nieuwe inspiratie en we hebben het gehele productieproces in eigen beheer. Zo zijn we er zeker van dat de NEWstairs collectie uniek is en up-to-date blijft. Van begin tot einde zien we scherp toe op de juiste afwikkeling van úw wensen.

De belangrijkste voordelen van een renovatie of -bekleding van de trap door NEWstairs:

Hoogwaardige producten

Wij staan 100% achter onze, in eigen beheer geproduceerde, kwaliteitsproducten!


  • 15 jaar garantie op montage en uitloop

  • Collectie in houtdecoren én industrial look

  • Kras- en slijtvaste producten*

  • Veel mogelijkheden in trapmodellen

  • Groot aanbod in leuningen en balustrades

* Het onafhankelijke Europese classificatie orgaan EPLF beoordeelt onze NEWstairs producten met de hoogst haalbare classificatie: AC5. Dit wil zeggen dat onze materialen uitermate geschikt zijn voor in woningen en zelfs uitstekend presteren op intensief commercieel gebruik. Op bijvoorbeeld slijt- en slagvastheid en brandveiligheid voldoet NEWstairs dus perfect aan de kwaliteitseisen.


Binnenkijkers!

Kijk binnen bij Trijntje, Miljuschka en meer om te zien wat een traprenovatie en/of nieuwe houten trap betekent voor je interieur én woonplezier.

We staan voor je klaar met advies op maat!

Ook een NEWstairs trap op maat?

Team NEWstairs

Onze kracht zit niet alleen in onze producten. Met een persoonlijke benadering en gedeelde visie maken we samen NEWstairs succesvol.


  • Familiebedrijf met een passie voor trappen

  • Wensen van de klant staan voorop

  • Productontwikkeling in eigen beheer

  • Eigen, goed opgeleide, vakmensen in dienst

  • Regio-adviseurs in heel Nederland en België

Trap totaalpakket

Naast ons uitgebreide NEWstairs kleurenpalet bieden we, bij een traprenovatie of bekleding van de trap, een exclusief aanbod in leuningen, balustrades en veiligheidsprofielen.

Ook het aanpassen van de bestaande trap naar een nieuw trapmodel is mogelijk. Zo wordt de trap een prachtige binnenkomer. Desgewenst voorzien we ook uw hal- of overloopvloer van een hoogwaardig nieuw jasje.

Garantie op traprenovatie

Een traprenovatie of bekleding van een betontrap door NEWstairs is gegarandeerd een duurzame investering in uw interieur.

We bieden u daarom een unieke garantie van maar liefst 15 jaar op fabricage-fouten en montage. Bovendien zijn we CBW-gecertificeerd. Zo weet u zeker dat uw rechten als consument gewaarborgd zijn.