MENU

Kosten traprenovatie

Een traprenovatie door NEWstairs is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Wij dragen er zorg voor dat uw trap weer gezien mag worden en aansluit bij de rest van uw interieur.

 

 

Bij het bepalen van de kosten van een traprenovatie spelen een aantal factoren een rol. De huidige staat van uw trap bijvoorbeeld en het model. Daarnaast is het belangrijk om uw wensen goed in kaart te brengen. Om u direct inzicht in de kosten te kunnen geven bieden we u een gratis, vrijblijvende afspraak met één van onze vakkundige adviseurs aan. Deze neemt de stalen uit het NEWstairs kleurenpalet mee, zodat u op uw eigen trap een voorproefje van de renovatie kunt zien.

 

Naast de traptreden kunnen we tevens de zijkanten van de trap (wangen) vernieuwen of plaatsen. Kijk hier voor een voorproefje van de mogelijkheden. Tevreden over de nieuwe kleur van uw trap? Uw hal, overloop en boeiboord voorzien wij desgewenst ook van onze NEWstairs kwaliteitsproducten. En maak van de trap het pronkstuk in uw interieur met bijvoorbeeld een bijpassende nieuwe leuning en balustrade of stootborden in crème of RVS.

 

Transparante prijsberekening

Heeft u uw keuze gemaakt, dan kan onze adviseur aan de slag met de prijsberekening. Zodra de adviseur uw trap heeft opgemeten wordt ter plekke een nauwkeurige berekening gemaakt. Zo heeft u een duidelijk zicht op  de kosten van uw traprenovatie. Daarna bepaalt u hoe het verder gaat.


Meer informatie? Maak een gratis, vrijblijvende afspraak.

 

NEWstairs trapconfigurator

NEWstairs trapconfigurator

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw traprenovatie of -bekleding?

Met een paar muisklikken ziet u hoe u een greep uit de diverse opties kunt combineren.

CREËER HIER UW EIGEN TRAP