Binnenkijken in Meeuwen

De entree bij deze familie in Meeuwen is een échte eyecatcher door de NEWstairs traprenovatie die daar is toegepast. Wij namen een kijkje in het volledig gerenoveerde huis, waarbij het stel koos voor een mooie én praktische trap met NEWstairs Oak Autumn overzettreden en Oak Black stootborden.

In harmonie met de woning

Om het een echte eyecatcher te maken, koos het gezin voor een opvallende kleurcombinatie. Maar wel eentje die perfect aansluit op de rest van het interieur. Daarin worden namelijk lichte houtkleuren en veel wit gebruikt, afgewisseld met donkere tinten, zoals zwart. Datzelfde is terug te zien bij de NEWstairs trap. “Betaalbare en duurzame meubelen die een harmonie vormen met de rest van de woning, vinden we belangrijk in het huis”, vertelt eigenaar Geert.


Veel keuzemogelijkheden

Voor hun eigentijdse woning waren ze op zoek naar een mooie passende renovatie van de trap. Die vonden ze bij NEWstairs. Geert legt hun keuze uit: “Bij NEWstairs konden we het totaalpakket nemen. De trap, plus een leuning, balustrade en afwerking.” Hun keuze viel na het gesprek met een adviseur op de overzettreden in NEWstairs Oak Autumn, met Oak Black stootborden. “We hebben hiervoor gekozen omdat dit iets anders dan standaard is en we dit mooi vinden.” Daarmee laat de familie zien dat je met de keuze bij NEWstairs alle kanten op kan. Laat je ook inspireren op onze website en neem eens een kijkje in de NEWstairs Trapconfigurator.

Voordelen van dichte trap

Deze dichte trap laat ook goed zien dat die heel erg handig kan zijn. Doordat de trap dicht is, ontstaat er onderin een grote afgesloten ruimte. Bij deze familie dient dat als praktische opslagplaats. Daarnaast bespaar je met een dichte trap op energiekosten. Onder een open trap gaat namelijk heel veel warmte onnodig verloren.

Match met leuning en balustrade

 Bij deze NEWstairs trap is gekozen voor een perfect matchende trapleuning én balustrade. Door de zwarte stootborden past de zwarte rvs leuning heel goed bij deze trap.


Dat geldt ook voor de balustrade, die op de verdieping is geplaatst. In deze woning in Meeuwen is gekozen voor een matzwarte leuning en balustrade uit de NEWstairs Royal Black Collectie.

Met de leuningen en balustrades van NEWstairs maak je de traprenovatie helemaal af. Ze zijn heel mooi, maar ook heel belangrijk voor de veiligheid. Zo zorgt de leuning voor grip en houvast als je de trap op en af gaat. De balustrade zorgt ervoor dat het trappengat afgeschermd wordt op de eerste verdieping.


Zeer goede ervaring met NEWstairs

De familie heeft de samenwerking met NEWstairs als zeer goed ervaren. Ze geven ons dan ook een 9! “Het adviesgesprek verliep vlot, waardoor we direct besloten om ervoor te gaan. De monteurs waren zeer vriendelijk en hebben proper werk geleverd. Ze waren zelfs eerder klaar dan vooraf gepland was”, vertelt Geert.


Lovende reacties

Wat volgt zijn niets dan lovende reacties. “Mensen zijn verbaasd over onze keuze en kleurcombinatie, maar ze vinden het zeer mooi.” Wil jij ook zo’n prachtige markante NEWstairs trap? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis adviesgesprek.