NEWstairs Traprenovatie | Lookbook

Op zoek naar meer inspiratie voor een traprenovatie of -bekleding? In ons NEWstairs Lookbook vind je volop ideeën voor je trap. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op, we staan graag voor je klaar!

Download het gratis NEWstairs Lookbook

Met ons brede aanbod in trapdecors kun je eindeloos mixen & matchen, om zo jouw unieke trap te creëren.

We inspireren je graag met de vele mogelijkheden en laten je daarom een aantal mooie trapcombinaties zien in ons online Lookbook. Deze trappen plaatsen we in de meest uiteenlopende woonstijlen, omdat er voor iedere stijl wel een passende traprenovatie is!

Op zoek naar nóg meer trap inspiratie?

Wil je nog meer van onze traprenovaties zien? Laat je inspireren op onze Pinterest , Instagram en Facebook pagina's. Hier delen we regelmatig handige tips en trucs en nog veel meer foto's van onze trappen!

Advies & Prijs op maat

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw trap? Maak dan een adviesafspraak voor een persoonlijk advies & prijs op maat. Zo kun je thuis zien wat het mooiste past in het interieur. Een afspraak kan overdag en is ook mogelijk in de avonduren of op zaterdag.


  • We bespreken al je vragen en wensen. Ter plekke berekent de adviseur tot op de cent nauwkeurig de prijs voor de trap.

  • Mogen we aan de slag? Onze monteurs zijn vakmensen met oog voor kwaliteit en detail. We zeggen niet voor niets: Jouw Trap, Ons vak!

  • Een NEWstairs trap is gegarandeerd een duurzame aanwinst. Op een traprenovatie of -bekleding geven we maar liefst 15 jaar garantie!

Ja, ik wil graag meer informatie of advies aan huis!

Aanhef:
Op de hoogte blijven?

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.