Kosten nieuwe trap

De prijs van een nieuwe, houten trap is afhankelijk van vele factoren zoals de beschikbare ruimte, de gewenste trapvorm, houtsoort en eventuele afwerking. Om je te helpen bij deze keuzes én inzicht te geven in de kosten van de trap, geven we persoonlijk advies aan huis. Wij maken van je trap een prachtige binnenkomer!

Maatwerk trap

NEWstairs maakt elke trap speciaal op maat. Iedere situatie vraagt immers om een andere houten trap. Een prijsbepaling is daarom dus altijd maatwerk.


Vele keuzes

Elke trapsoort heeft specifieke voordelen. We helpen je graag bij het maken van de juiste keuze in houtsoort, trapvorm en afwerking.

Wat kost een nieuwe trap?

Vanzelfsprekend spelen je persoonlijke smaak en wensen een belangrijke rol.
Wil je bijvoorbeeld een wenteltrap die de show steelt in een grootse entree of zoek je juist naar een trap die zo min
mogelijk ruimte in beslag neemt? Voor iedere nieuwe trap maken wij een prijs op maat.

Meer informatie over de kosten van een nieuwe houten trap? Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op!

Op de hoogte blijven?

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Je perfecte NEWstairs trap

Iedere trap is anders en een prijsbepaling is daarom altijd maatwerk. Hiervoor maken we een vrijblijvende afspraak bij je thuis. Dit kan overdag en is ook mogelijk in de avonduren of op zaterdag.


Onze adviseur komt naar je toe en neemt de gehele NEWstairs collectie mee. Je kunt zo in je eigen omgeving het trapmodel, trapvorm en de houtsoort bepalen en de materialen voelen.

Wij nemen uitgebreid de tijd en bespreken je vragen en wensen. Ter plekke berekent de adviseur tot op de cent nauwkeurig de prijs voor de trap. Mogen we voor je aan de slag, dan volgt er een definitieve inmeting.


Nauwkeurige 3-d tekening

Tijdens deze inmeting worden de exacte maten van de trap berekend. Aan de hand daarvan maken we een 3-d tekening. Deze krijg je ter akkoord toegestuurd waarna we kunnen starten met je nieuwe trap.

In ons Trap Atelier maken we joúw NEWstairs trap met de zorg en aandacht zoals alleen onze vakmannen dat doen! Zo ben je verzekerd van een duurzame aanwinst voor je woning.

Img

Hoogwaardige houtsoorten

Onze trappen worden gemaakt van houtsoorten met elk eigen, unieke eigenschappen. Het gerenommeerde eikenhout ontbreekt hierbij natuurlijk niet. Ook beukenhout is een perfecte, sterke houtsoort voor trappen van hoog niveau. Daarnaast maken we gebruik van voortreffelijk rubberwood en vurenhout.

Extra's voor de trap

Maakt je de trap compleet met toevoeging van bijvoorbeeld een leuning en balustrade in hout of rvs? Of kies je voor sfeervolle ledverlichting?


Een trap van hoog niveau begint met een persoonlijk adviesgesprek bij je thuis. Heb je nog vragen, of wil je graag een adviesafspraak aan huis voor úw houten NEWstairs trap? Neemt u dan gerust contact met ons op.