MENU

De kosten van een nieuwe houten trap

De prijs van een nieuwe, houten trap is afhankelijk van vele factoren zaken zoals de beschikbare ruimte, de gewenste trapvorm, houtsoort en eventuele afwerking. Om u te helpen bij deze keuzes én inzicht te geven in de kosten, geven we persoonlijk advies aan huis.


NEWstairs maakt elke trap speciaal op maat. Iedere situatie vraagt immers om een andere houten trap. Een prijsbepaling is daarom dus altijd maatwerk.

 

Perfect passende trap

Allereerst is het belangrijk om te bepalen welke trapvorm u wenst en of deze ruimte past. Daarbij heeft u verschillende keuzes in vormen en modellen. Vanzelfsprekend spelen ook uw persoonlijke smaak en wensen voor de trap een belangrijke rol. Heeft de woning een grootse entree waar een wenteltrap de show steelt of zoekt u juist naar een trap die zo min mogelijk ruimte in beslag neemt? Elke trapsoort heeft specifieke voordelen. We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Hoogwaardige houtsoorten
Daarnaast beïnvloedt de keuze in houtsoort de prijs van een nieuwe houten trap. Onze trappen worden gemaakt van hoogwaardige houtsoorten met elk hun eigen, unieke eigenschappen. Het gerenommeerde eikenhout ontbreekt hierbij natuurlijk niet. Ook beukenhout is een perfecte, sterke houtsoort voor trappen van hoog niveau. Daarnaast maken we gebruik van voortreffelijk iroko, rubberwood en vurenhout.

Extra's voor de trap
De eventuele toevoeging van extra's heeft uiteraard ook effect op de kosten van de trap. Maakt u uw trap compleet met toevoeging van bijvoorbeeld een leuning en balustrade in hout of rvs? Of kiest u voor sfeervolle ledverlichting? Voor een correcte bepaling van de prijs voor een trap is het goed om eerst inzicht te hebben in het totaalplaatje van uw wensen en de vele opties.

Prijs op maat voor úw houten trap
Een trap van hoog niveau begint met een persoonlijk adviesgesprek bij u thuis. Als binnen de ruime mogelijkheden de wensen en keuzes voor de nieuwe trap zijn bepaald, maakt onze adviseur ter plekke een prijs op maat. Heeft u nog vragen, of wilt u graag een adviesafspraak aan huis voor úw houten NEWstairs trap? Neemt u dan gerust contact met ons op.

<widget><id>63</id><onload>onLoadForm</onload></widget>