MENU

Nieuwe massief houten trap | NEWstairs

Op zoek naar een nieuwe, houten trap? Een trap van de begane grond naar de eerste verdieping, een houten zoldertrap of een nieuwe keldertrap van hout? Dan bent u bij NEWstairs aan het juiste adres! Al meer dan 15 jaar zijn wij dé specialist op het gebied van trappen.


We maken onze massief houten trappen van hoogwaardige houtsoorten met elk hun specifieke eigenschappen. Hiervoor gebruiken we onder andere duurzaam eiken- en, beukenhout, iroko, rubberwood en vurenhout.

Trapvormen en –modellen
Elke houten NEWstairs trap maken we op maat naar uw wensen. Zo vervaardigen we trappen in uiteenlopende vormen. Denk aan een rechte trap, een trap met een kwartdraai onder of boven, een wenteltrap of open trap. Ook in houten trapmodellen zijn er vele opties beschikbaar. Welke trapvorm of -model het beste past, is onder andere afhankelijk van de beschikbare ruimte. Vanzelfsprekend spelen ook uw persoonlijke smaak en wensen voor de houten trap een belangrijke rol.

 

trapmodellen-NEWstairs

 

Soorten vaste trappen
De ruimte en interieurstijl bepalen de keuze van het soort trap. Een van de meest gekozen modellen is een steektrap, ofwel een rechte trap. Bij een wat grotere ruimte kan een houten wenteltrap een prachtige blikvanger zijn. Is de ruimte wat kleiner, dan kan een vaste, houten trap met een kwartdraai uitkomst bieden!

Dan kunt u nog een keuze maken uit een dichte of een open trap. Bij een open trap zitten er geen verticale planken (stootborden) tussen de treden, wat veel ruimte en licht creëert. Door de open ruimtes is de trap onderdeel van je interieur! Een dichte trap is afgesloten tussen de treden en maakt uw kamer of hal gezellig en warm.

Exclusieve extra's
Een houten trap van NEWstairs is pas écht af met een bijpassende leuning of balustrade. Ook hier biedt NEWstairs vakwerk op maat. We bieden naast houten leuningen en balustrades een ruime collectie in blauwstaal, aluminium en rvs. Daarnaast zorgt trapverlichting voor een prachtige aankleding van de trap. Energiezuinige ledverlichting maakt de trap een sfeervolle binnenkomer.

Een houten trap van hoog niveau
Een trap van hoog niveau begint met een persoonlijk adviesgesprek bij u thuis. Onze adviseur meet de trap in en bespreekt met u de mogelijkheden. Ter plekke ontvangt u een prijs op maat voor úw houten trap van NEWstairs. In het NEWstairs Trap Atelier gaan onze vakmensen vervolgens aan de slag met het ontwerp. Uw trap, ons vak!

Wilt u meer informatie? Maak een afspraak voor úw houten NEWstairs trap!

<widget><id>63</id><onload>onLoadForm</onload></widget>

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Meer informatie hierover vindt u in onze Privacyverklaring.