• Nieuwe houten trap

Nieuwe, massief houten trap

Op zoek naar een nieuwe, houten trap van hoog niveau? Een trap van de begane grond naar de eerste verdieping,
een houten zoldertrap of een nieuwe keldertrap van hout? Wij maken trappen in uiteenlopende modellen en van
hoogwaardige houtsoorten. Al meer dan 15 jaar zijn wij dé specialist op het gebied van trappen.

Houten trappen op maat

Elke houten NEWstairs trap maken we op maat naar uw wensen. Zo vervaardigen we trappen in uiteenlopende vormen. Denk aan een rechte trap, een trap met een kwartdraai onder of boven, een wenteltrap of open trap.

Hoogwaardige houtsoorten

Voor onze trappen van hoog niveau gebruiken we onder andere duurzaam eiken- en, beukenhout, iroko, rubberwood en vurenhout.

Met een NEWstairs trap haalt u een prachtig staaltje vakmanschap in huis.

Meer weten of advies aan huis voor úw massief houten trap? Neem contact op!

Soorten vaste trappen

De ruimte en interieurstijl bepalen de keuze van het soort trap. Een van de meest gekozen modellen is een steektrap, ofwel een rechte trap. Bij een wat grotere ruimte kan een houten wenteltrap een prachtige blikvanger zijn. Is de ruimte wat kleiner, dan kan een vaste, houten trap met een kwartdraai uitkomst bieden!

Daarnaast kunt u een keuze maken uit een dichte of een open trap. Bij een open trap zitten er geen verticale planken (stootborden) tussen de treden, wat veel ruimte en licht creëert. Door de open ruimtes is de trap onderdeel van je interieur! Een dichte trap is afgesloten tussen de treden en maakt uw kamer of hal gezellig en warm.

Advies aan huis

Iedere trap is anders en een prijsbepaling is daarom altijd maatwerk. Hiervoor maken we een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Dit kan overdag en is ook mogelijk in de avonduren of op zaterdag.


Uiteraard volgen wij nauwgezet de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Vanzelfsprekend nemen we dan ook de nodige (hygiëne)maatregelen en volgen de adviezen op om verspreiding en/of besmetting te voorkomen.


Ook een houten trap van hoog niveau?
Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op!

Aanhef:

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.