+32 (0)11 92 29 24|info@newstairs.com
MENU

Ook de trap in kerststemming | NEWstairs

Kerstmis. Bij het woord alleen al beginnen veel mensen te jubelen en al snel komen we in de kerststemming. De dennenbomen worden weer getransformeerd tot de mooiste kerstbomen, het kerststalletje wordt onder de kerstboom gezet en de kerstmuziek klinkt vrolijk uit de geluidsboxen.

 

Sfeervolle kerstversiering

Tijdens de kerstperiode mag sfeervolle kerstversiering- en verlichting in het huis natuurlijk niet ontbreken. Waarom de trap, trapleuning of balustrade niet meenemen in deze versierronde? Voorzie bijvoorbeeld een klein hoekje op de trap van wat kerstdecoratie. De kleine details maken het verschil! Let uiteraard wel op dat er door de kerstversiering geen struikelgevaar ontstaat!

Een trapleuning of balustrade leent zich uitermate voor de prachtige decoratieve kerstversiering. Als je het aan ons vraagt is dit dan ook een ware toevoeging aan de kerstsfeer in huis!

 

     

 

2020 Nieuwe ronde, nieuwe kansen! 

Kan jouw trap eerst wel een opknapbeurt gebruiken en zet je deze dit jaar toch liever nog niet in de schijnwerpers? Het einde van het jaar is weer bijna in zicht en langzaam maar zeker begint men met het maken van goede voornemens...

 

Staat een traprenovatie op het lijstje van voornemens in 2020? De experts van NEWstairs geven een advies op maat, zodat ook het trapdecor de trap naadloos aansluit bij de (nieuwe) woonstijl!
 

Meer informatie?

Laat u informeren, adviseren én inspireren door de talloze trappen van NEWstairs. Zowel onze adviseurs als monteurs zijn specialist in hun vakgebied en dat maakt iedere trap uniek. Ook een NEWstairs trap en wilt u een afspraak voor een prijs op maat of meer informatie? We staan graag voor uw klaar! 

 

We wensen u alvast fijne feestdagen toe! 

Team NEWstairs 

 

NEWstairs trapconfigurator

NEWstairs trapconfigurator

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw traprenovatie of -bekleding?

Met een paar muisklikken ziet u hoe u een greep uit de diverse opties kunt combineren.

CREËER HIER UW EIGEN TRAP