MENU

Kosten trap bekleden

Een trapbekleding door NEWstairs is gegarandeerd een meerwaarde voor uw woning. Wij dragen er zorg voor dat uw trap weer gezien mag worden en aansluit bij de rest van uw interieur.

 

De kosten van uw trapbekleding zijn onder andere afhankelijk van uw wensen. Om een prijs te bepalen bieden we u een gratis en vrijblijvende afspraak met één van onze vakkundige adviseurs. Deze neemt de stalen uit het NEWstairs kleurenpalet mee, zodat u op uw eigen trap een voorproefje van de trapbekleding kunt zien.

 

Naast de traptreden kunnen we tevens de zijkanten, wangen, van de trap vernieuwen of plaatsen. Kijk hier voor een voorproefje van de mogelijkheden. Tevreden over de nieuwe kleur van uw trap? Uw hal, overloop en boeiboord voorzien wij desgewenst ook van onze NEWstairs kwaliteitsproducten. En maak van de trap het pronkstuk in uw interieur met bijvoorbeeld een bijpassende nieuwe leuning en balustrade of stootborden in crème of RVS.

 

Vakkundig advies

Heeft u uw keuze gemaakt dan kan onze adviseur aan de slag met de prijsberekening. Zodra de adviseur uw trap heeft opgemeten wordt ter plekke een nauwkeurige berekening gemaakt. Zo heeft u een duidelijk zicht op  de kosten van uw trapbekleding. Daarna bepaalt u hoe het verder gaat. 

Maak direct een afspraak voor het bekleden van uw trap.

 

NEWstairs trapconfigurator

NEWstairs trapconfigurator

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw traprenovatie of -bekleding?

Met een paar muisklikken ziet u hoe u een greep uit de diverse opties kunt combineren.

CREËER HIER UW EIGEN TRAP