MENU

Trap bekleden

NEWstairs is gespecialiseerd in traprenovatie en het bekleden van betonnen trappen. Is uw trap toe aan een opknapbeurt of een bekleding dan bieden wij u de oplossing. Kortom; Uw trap, ons vak! Door het bekleden van uw trap in één van de NEWstairs kleuren kent u na één dag uw oude trap niet meer terug. Onze overzettreden zijn voorzien van een toplaag die bestaat uit CPL (continuous pressed laminate) wat ze stoot- en slijtvast* maakt. Omdat de treden daarnaast voorzien zijn van een aluminium legering wordt (in)deuken en slijtage voorkomen. Onze trapbekleding zal zich gegarandeerd een investering in uw interieur  bewijzen.

 

 

Heeft u een modern interieur dat vraagt om strakke kleuren en materialen of juist een romantische inrichting waarin warmere kleuren beter tot hun recht komen? Wij zijn uw graag van dienst om van uw hal en trap een sfeervol geheel te maken. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om ledverlichting te plaatsen in de traptreden. Kijk hier voor foto's van de mogelijkheden. Wilt u de authentieke uitstraling van uw betonnen trap behouden met een perfecte en veilige afwerking? Dan is één van de NEWstairs betonlooks de juiste keuze voor uw traprenovatie of -bekleding.

 

Voordelen trapbekleding

Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van trapbekleding hebben we inmiddels bewezen een vakkundige en betrouwbare partner te zijn. We dragen zorg voor een eersteklas afwerking van uw trap en staan persoonlijk garant voor de service en kwaliteit zoals u die mag verwachten. NEWstairs biedt dan ook een unieke garantie van maar liefst 15 jaar op fabricagefouten en montage. Dit is een garantietermijn die u bij geen enkele andere leverancier vindt!

Vraag meer informatie aan of maak direct een afspraak.

 

Het onafhankelijke Europese classificatie orgaan EPLF beoordeelt onze NEWstairs producten met de hoogst haalbare classificatie: AC5. Dit wil zeggen dat onze materialen uitermate geschikt zijn voor in woningen en zelfs uitstekend presteren op intensief commercieel gebruik. Op bijvoorbeeld slijt- en slagvastheid en brandveiligheid voldoet NEWstairs dus perfect aan de kwaliteitseisen.

 

NEWstairs trapconfigurator

NEWstairs trapconfigurator

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw traprenovatie of -bekleding?

Met een paar muisklikken ziet u hoe u een greep uit de diverse opties kunt combineren.

CREËER HIER UW EIGEN TRAP