Een lente-interieur voor een vrolijk gevoel

Laat je overvallen door de lentekriebels! Na een winter met uitersten is het weer tijd voor de lente. De zon schijnt, vogels fluiten en bloemen bloeien. Is de lente jouw favoriete seizoen? Geef je interieur en trap dan een make-over en geniet het hele jaar van het zonnige lentegevoel met vrolijke en frisse kleuren en houtdessins.

De trap als entree voor een lente-interieur

Start met het restylen van je trap. NEWstairs heeft dé oplossing voor trapbekleding en traprenovatie. Met nieuwe overzettreden heb je snel een passende entree die de frisse lentesfeer vertegenwoordigt. Een aantal geschikte kleuren in onze uitgebreide collectie zijn: Oak White Wash, Oak Natural, Oak Vintage en Oak Original. Deze houtdecoren met een subtiele houtnerf brengen de trap weer tot leven. Witte stootborden uit de NEWstairs stootbordcollectie zijn ook een leuke toevoeging voor een unieke trap.

Invloed van pasteltinten en de natuur

Wil je het vrolijke gevoel van de lente mee naar binnen nemen? Dan is het belangrijk dat je natuurlijke elementen terug laat komen in je lente-interieur. Een traprenovatie met licht houtdessin past daarom perfect in dit plaatje. Om je trap verder aan te kleden zijn kleurrijke bloemen met de accenten van groene blaadjes een mooie aanvulling.

Interieurtip! Verf een muur in een verrassende pastelkleur. Dit zorgt voor een unieke twist en maakt een vrolijk gevoel onvermijdelijk.

Ervaar het zelf met de trapconfigurator!

Met de trapconfigurator mix & match je zelf jouw ideale trap. Hier zijn al onze decors te combineren met verschillende stootborden, leuningen, balustrades en vloeren. Ben jij benieuwd welke combinatie er nodig is voor jouw lente-interieur? Klik dan verder en ontdek wel mogelijkheden er zijn voor het renoveren of bekleden van jouw

Laat de frisse lentewind doorwaaien

Vanuit de entree kan het hele interieur verder gestyled worden. Dit kan met de Elite vloeren van NEWstairs. Hiermee kan de kleur van je trap ook worden verspreid op de hal en overloop. Zoek je nog andere sfeermakers om je interieur verrassend op te frissen? Dan zijn shutters de ideale toevoeging. Shutters zijn sfeervolle, houten binnenluiken met verstelbare lamellen. Een stijlvoller alternatief voor de oude, stoffige gordijnen. Bij Van Eyck shutters vind je ongetwijfeld passende shutters om je interieur aan te kleden.

Ook een NEWstairs trap?

Heb jij een houten of betonnen trap die toe is aan een nieuw jasje en wil je meer informatie? Onze adviseur komt vrijblijvend aan huis om alle mogelijkheden te laten zien. Neem contact met ons op voor meer informatie!