Stootbord Collectie

Exclusief bij NEWstairs is ons veelzijdige assortiment stootborden. Hiermee voegen we nóg een mogelijkheid toe voor een trap die perfect aansluit bij uw wensen! Kies bijvoorbeeld voor een stoere en authentieke stijl door de combinatie van NEWstairs Oak Country traptreden met Fainted Black stootborden.

Build your stairs

Naast een ruime keuze uit kleuren voor de NEWstairs overzettreden, is het mogelijk om een stootbord in een unieke kleur te kiezen. Op deze manier wordt uw traprenovatie nét een tikkeltje persoonlijker.

Van het warme Pure Olive tot het gewaagde Oxid Metal, gecombineerd met de treden uit onze collectie creëert eenvoudig uw unieke NEWstairs trap!

Mix & Match

Het ene interieur is het andere niet en zo is ook elke traprenovatie anders. Elk NEWstairs trapdecor kan gecombineerd worden met een stootbord in dezelfde kleur als de traptreden. Om de trap te voorzien van een persoonlijke touch of om deze nog mooier te laten aansluiten bij het interieur is er ook de keuze uit een aantal andere stootbordkleuren.

Meer inspiratie

Met de NEWstairs trapconfigurator krijgt u snel een indruk van welke stootborden perfect combineren met het trapdecor van uw voorkeur.

Bij een traprenovatie in het veelzijdige Oak Vintage zorgen de stootborden in Off White voor een mooi contrast.

Meer weten of advies aan huis voor úw NEWstairs trap? Neem contact met ons op.