+32 (0)11 92 29 24|info@newstairs.com
MENU

Hoogwaardige houtsoorten

Haal een prachtig staaltje vakmanschap in huis met een nieuwe, houten NEWstairs trap. De verwerking van het hout en de afwerking van de trap zijn tot in de puntjes geperfectioneerd. We maken gebruik van hoogwaardige houtsoorten voor onze trappen van hoog niveau.

Iedere houtsoort heeft eigen, unieke eigenschappen die ze geschikt maken voor specifieke toepassingen. Voor houten trappen geldt uiteraard dat sterke soorten hout hiervoor het meest geschikt zijn. U moet natuurlijk jarenlang plezier beleven van een NEWstairs trap.

Gerenommeerd Eikenhout

Het gerenommeerde eikenhout mag daarom absoluut niet ontbreken in onze collectie. Dit hout is uitstekend te bewerken en van diverse behandelingen te voorzien. De van nature aanwezige tekening in eikenhout geeft de trap bovendien een prachtige, authentieke uitstraling.


Kenmerkend Beukenhout

Wie kent beukenhout niet? De kenmerkende kleur zorgt ervoor dat een beukenhouten trap een sfeervolle toevoeging in elk interieur vormt. Doordat het niet splintert en zich goed laat buigen, zien we beukenhout vaak terug in meubels en trappen.


Sterk Rubberwood

Een trap van Rubberwood, ook bekend als Hevea, is een echte aanrader als u zoekt naar een lichte houtsoort voor uw nieuwe houten trap. Dit hout is afkomstig van de rubberboom en is erg sterk. Deze duurzame houtsoort wordt dan ook terecht veel gebruikt voor nieuwe trappen!


Warm Iroko

Het minder bekende, Afrikaanse Irokohout (of Kambala) varieert van goudbruin tot chocoladebruin van kleur. Inmiddels heeft Iroko bewezen een uitstekende houtsoort te zijn voor een nieuwe trap. De warme kleur met fijne tekening maakt een trap van Iroko een aanwinst voor ieder interieur.


Hoge kwaliteit Vurenhout

Het veel gebruikte vurenhout is een relatief voordelig alternatief voor trappen die u minder gebruikt, zoals trappen naar de zolder of kelder. Ook als basistrap in bijvoorbeeld een nieuwbouwwoning om later te (laten) bekleden met overzettreden is een trap van vurenhout een goede optie.


Meer weten over een nieuwe, houten trap van NEWstairs of de houtensoorten?
Neem vrijblijvend contact met ons op!