Houtsoorten nieuwe trap

Met een houten NEWstairs trap haal je een prachtig staaltje vakmanschap in huis. De verwerking van het hout en de afwerking van de trap zijn tot in de puntjes geperfectioneerd. Voor onze trappen maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardige houtsoorten.

Sterk hout

Wij maken van een trap méér dan alleen een functioneel onderdeel van de woning. Een NEWstairs trap is een sfeervolle binnenkomer, prachtig passend in het interieur.

Iedere houtsoort heeft eigen, unieke eigenschappen die ze geschikt maken voor specifieke toepassingen. Voor houten trappen geldt uiteraard dat sterke soorten hout hiervoor het meest geschikt zijn.

Gerenommeerd Eikenhout

Het gerenommeerde eikenhout mag absoluut niet ontbreken in onze collectie. Dit hout is uitstekend te bewerken en van diverse behandelingen te voorzien. De van nature aanwezige tekening in eikenhout geeft de trap bovendien een prachtige, authentieke uitstraling.


Buigzaam Beukenhout

Wie kent beukenhout niet? De kenmerkende kleur zorgt ervoor dat een beukenhouten trap een sfeervolle toevoeging in elk interieur vormt. Doordat het niet splintert en zich goed laat buigen, zien we beukenhout vaak terug in meubels en trappen.


Vele mogelijkheden

Behalve houtsoorten is er uiteraard een ruime keuze in trapmodellen, trapverlichting en leuningen & balustrades om het plaatje compleet te maken. We adviseren je graag over alle mogelijkheden.

Sterk Rubberwood

Een trap van Rubberwood, ook bekend als Hevea, is een echte aanrader als je zoekt naar een lichte houtsoort voor een nieuwe trap. Dit hout is afkomstig van de rubberboom en is erg sterk. Als de bomen het eind van hun levensduur bereikt hebben, maken wij hier weer nieuwe NEWstairs trappen van. Deze duurzame houtsoort wordt dan ook terecht veel gebruikt voor de allermooiste trappen!


Hoge kwaliteit Vurenhout

Het veel gebruikte vurenhout is een relatief voordeliger alternatief voor trappen die je minder gebruikt, zoals trappen naar de zolder of kelder. Ook als basistrap in bijvoorbeeld een nieuwbouwwoning om later te (laten) bekleden met overzettreden is een trap van vurenhout een goede optie.

Je perfecte NEWstairs trap

Iedere trap is anders en een prijsbepaling is daarom altijd maatwerk. Hiervoor maken we een vrijblijvende afspraak bij je thuis. Dit kan overdag en is ook mogelijk in de avonduren of op zaterdag.


Onze adviseur komt naar u toe en neemt de gehele NEWstairs collectie mee. Je kunt zo in je eigen omgeving het trapmodel, trapvorm en de houtsoort bepalen en de materialen voelen.

Wij nemen uitgebreid de tijd en bespreken je vragen en wensen. Ter plekke berekent de adviseur tot op de cent nauwkeurig de prijs voor je trap. Mogen we voor je aan de slag, dan volgt er een definitieve inmeting.


Nauwkeurige 3-d tekening

Tijdens deze inmeting worden de exacte maten van de trap berekend. Aan de hand daarvan maken we een 3-d tekening. Deze krijg je ter akkoord toegestuurd waarna we kunnen starten met je nieuwe trap.

In ons Trap Atelier maken we joúw NEWstairs trap met de zorg en aandacht zoals alleen onze vakmannen dat doen! Zo ben je verzekerd van een duurzame aanwinst voor je woning.

Img

Meer informatie over de kosten van een nieuwe houten trap? Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op!

Aanhef:
Op de hoogte blijven?

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.