Antislip-reliëf

Al onze trapkleuren zijn standaard voorzien van een antislip-reliëf. Dit reliëf maakt de oppervlakte van je trap stroever, waardoor je meer grip hebt op de trap. Laat je de trap renoveren of bekleden door NEWstairs, dan bent je verzekerd van de meest innovatieve materialen voor jouw trap!

Veiligheid

Bij de ontwikkeling van onze NEWstairs producten, speelt veiligheid een belangrijke rol. Waar we kunnen, dragen we dan ook graag bij aan het zo veilig mogelijk maken van je trap. Het geïntegreerde antislip-reliëf zorgt bijvoorbeeld voor door een betere grip op de trap.

Omdat onze materialen bovendien kras- en slijtvast zijn, vormt een NEWstairs traprenovatie of trapbekleding een duurzame investering.

NEWstairs Collectie

Wanneer je op zoek bent naar een renovatie van een houten trap of bekleding van je betonnen trap, dan staan wij voor je klaar! Benieuwd naar al onze oplossingen voor je trap? Met onze NEWstairs trapconfigurator zie je eenvoudig een voorproefje van de mogelijkheden. Zoek je naar een specifieke trapkleur? Bekijk dan onze unieke collectie trapdecors.

Je perfecte NEWstairs trap

Iedere trap is anders en een prijsbepaling is daarom altijd maatwerk. Hiervoor maken we een vrijblijvende afspraak bij je thuis. Dit kan overdag en is ook mogelijk in de avonduren of op zaterdag.

Onze adviseur komt naar je toe en neemt de gehele NEWstairs collectie mee. Je kunt zo op je eigen trap de trapkleuren bekijken en de materialen voelen.

Wij nemen uitgebreid de tijd en bespreken je vragen en wensen. Ter plekke berekent de adviseur tot op de cent nauwkeurig de prijs voor jouw trap.

Mogen we voor je aan de slag? Onze monteurs zijn vakmensen met
oog voor kwaliteit en detail. Je trap ziet er weer prachtig uit.

Met een garantie van maar liefst 15 jaar op je traprenovatie of -bekleding ben je verzekerd van een duurzame aanwinst voor je woning.


Img

Meer informatie over de kosten van een trapbekleding en advies aan huis voor joúw NEWstairs trap? Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op!

Aanhef;
Op de hoogte blijven?

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.