Antislip-reliëf

Al onze trapkleuren zijn standaard voorzien van een antislip-reliëf. Dit reliëf maakt de oppervlakte van uw trap stroever, waardoor u meer grip heeft op uw trap. Laat u uw trap renoveren of bekleden door NEWstairs, dan bent u verzekerd van de meest innovatieve materialen voor uw trap!

Veiligheid

Bij de ontwikkeling van onze NEWstairs producten, speelt veiligheid een belangrijke rol. Waar we kunnen, dragen we dan ook graag bij aan het zo veilig mogelijk maken van uw trap. Het geïntegreerde antislip-reliëf zorgt bijvoorbeeld voor door een betere grip op de trap.

Omdat onze materialen bovendien kras- en slijtvast zijn, vormt een NEWstairs traprenovatie of trapbekleding een duurzame investering.

NEWstairs Collectie

Wanneer u op zoek bent naar een renovatie van uw houten trap of bekleding van uw betonnen trap, dan staan wij voor u klaar! Benieuwd naar al onze oplossingen voor uw trap? Met onze NEWstairs trapconfigurator ziet u eenvoudig een voorproefje van de mogelijkheden. Zoekt u naar een specifieke trapkleur? Bekijk dan onze unieke collectie trapdecors.

Uw perfecte NEWstairs trap

Iedere trap is anders en een prijsbepaling is daarom altijd maatwerk. Hiervoor maken we een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Dit kan overdag en is ook mogelijk in de avonduren of op zaterdag.

Onze adviseur komt naar u toe en neemt de gehele NEWstairs collectie mee. U kunt zo op uw eigen trap de trapkleuren bekijken en de materialen voelen.

Wij nemen uitgebreid de tijd en bespreken uw vragen en wensen. Ter plekke berekent de adviseur tot op de cent nauwkeurig de prijs voor uw trap.

Mogen we voor u aan de slag? Onze monteurs zijn vakmensen met
oog voor kwaliteit en detail. Uw trap ziet er weer prachtig uit.

Met een garantie van maar liefst 15 jaar op uw traprenovatie of -bekleding bent u verzekerd van een duurzame aanwinst voor uw woning.


Img

Meer informatie over de kosten van een traprenovatie en advies aan huis voor úw NEWstairs trap? Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op!

Aanhef:

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.