Houten trap renoveren

Een renovatie van uw trap zorgt ervoor dat uw interieur weer één mooi geheel wordt. Net als vervanging van meubels kan ook een traprenovatie veel betekenen voor de sfeer en uitstraling van een woning. Het renoveren van uw houten trap door NEWstairs heeft vele voordelen. Dit gebeurt namelijk zonder hak- of breekwerk en kan al binnen één dag.

Renovatie trap

We renoveren iedere houten trap en dit wordt gedaan door onze eigen vakmensen. We meten de trap nauwkeurig op en de nieuwe treden worden tot op de millimeter op maat gezaagd. Dit vindt overigens buiten plaats zodat u geen last heeft van stof in uw woning.

Onze CPL overzettreden zijn voorzien van een geïntegreerd antislip-reliëf en zijn stoot- en slijtvast. Dé oplossing voor uw houten trap want u hoeft nooit meer schuren of schilderen.

Prijs op maat

Elke houten trap is anders. De prijs van de traprenovatie hangt van een aantal factoren af. Denk bijvoorbeeld aan de huidige staat van de trap, het trapmodel en de wensen die er zijn voor de renovatie van de trap.

Voor een prijs op maat komen we vrijblijvend aan huis. U kunt zo thuis zien welk trapdecor perfect aansluit bij uw interieur. U ontvangt ter plekke de prijs voor úw NEWstairs trap.

Unieke Trapconfigurator

Naast ons uitgebreide NEWstairs kleurenpalet, bieden we u tevens een exclusief aanbod in leuningen & balustrades in hoogwaardig rvs, blauwstaal en aluminium.

Desgewenst voorzien we ook uw hal- of overloopvloer van dezelfde kleur als uw trap waardoor het één stijlvol geheel wordt. Bekijk de mogelijkheden met de NEWstairs trapconfigurator.