Houten trap renoveren

Een renovatie van je trap zorgt ervoor dat het interieur weer één mooi geheel wordt. Net als vervanging van meubels kan ook een traprenovatie veel betekenen voor de sfeer en uitstraling van een woning. Het renoveren van je houten trap door NEWstairs heeft vele voordelen. Dit gebeurt namelijk zonder hak- of breekwerk en kan al binnen één dag.

Renovatie trap

We renoveren iedere houten trap en dit wordt gedaan door onze eigen vakmensen. We meten de trap nauwkeurig op en de nieuwe treden worden tot op de millimeter op maat gezaagd. Dit vindt overigens buiten plaats zodat je geen last hebt van stof in de woning.

Onze CPL overzettreden zijn voorzien van een geïntegreerd antislip-reliëf en zijn stoot- en slijtvast. Dé oplossing voor een houten trap want je hoeft nooit meer schuren of schilderen.

Prijs op maat

Elke houten trap is anders. De prijs van de traprenovatie hangt van een aantal factoren af. Denk bijvoorbeeld aan de huidige staat van de trap, het trapmodel en de wensen die er zijn voor de renovatie van de trap.

Voor een prijs op maat komen we vrijblijvend aan huis. Je kunt zo thuis zien welk trapdecor perfect aansluit bij het interieur. Je ontvangt ter plekke de prijs voor joúw NEWstairs trap.

Unieke Trapconfigurator

Naast ons uitgebreide NEWstairs kleurenpalet, bieden we u tevens een exclusief aanbod in leuningen & balustrades in hoogwaardig rvs, blauwstaal en aluminium.

Desgewenst voorzien we ook de hal- of overloopvloer van dezelfde kleur als de trap waardoor het één stijlvol geheel wordt. Bekijk de mogelijkheden met de NEWstairs trapconfigurator.