MENU

Houten trap renoveren

Renovatie van uw trap zorgt ervoor dat uw interieur weer een geheel wordt. Net als vervanging van meubels kan ook een traprenovatie veel betekenen voor de sfeer en uitstraling van een woning. Het renoveren van uw houten trap door NEWstairs heeft vele voordelen. Dit gebeurt namelijk zonder hak- of breekwerk en kan al binnen één dag.

 

 

We renoveren iedere houten trap en dit wordt gedaan door onze eigen vakmensen. We meten uw trap nauwkeurig op en de nieuwe treden worden tot op de millimeter op maat gezaagd. Dit vindt overigens buiten plaats zodat u geen last heeft van stof in uw woning. Onze CPL overzettreden zijn voorzien van reliëf met antislip functie en zijn stoot- en slijtvast*. De oplossing voor uw houten trap want u hoeft nooit meer schuren of schilderen. 

 

Naast  ons uitgebreide NEWstairs kleurenpalet, bieden we u tevens een exclusief aanbod in leuningen en balustrades.  En desgewenst voorzien we ook uw hal- of overloopvloer van dezelfde kleur als uw trap waardoor het weer een stijlvol geheel wordt. Bekijk de mogelijkheden  met de NEWstairs trapconfigurator.

 

Vakkundig advies

Voor een vakkundig advies en een transparante prijsberekening bieden we u een gratis, vrijblijvende afspraak met één van onze vakkundige adviseurs aan. Deze neemt de stalen uit het NEWstairs kleurenpalet mee, zodat u op uw eigen trap een voorproefje van de renovatie kunt zien. Ook voor uw andere vragen en aanvullende mogelijkheden staan we voor u klaar. 

 

Meer informatie? Maak hier een gratis, vrijblijvende afspraak.

 

Het onafhankelijke Europese classificatie orgaan EPLF beoordeelt onze NEWstairs producten met de hoogst haalbare classificatie: AC5. Dit wil zeggen dat onze materialen uitermate geschikt zijn voor in woningen en zelfs uitstekend presteren op intensief commercieel gebruik. Op bijvoorbeeld slijt- en slagvastheid en brandveiligheid voldoet NEWstairs dus perfect aan de kwaliteitseisen.

 

NEWstairs trapconfigurator

NEWstairs trapconfigurator

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw traprenovatie of -bekleding?

Met een paar muisklikken ziet u hoe u een greep uit de diverse opties kunt combineren.

CREËER HIER UW EIGEN TRAP