Een nieuwe eikenhouten trap

Eikenhout is niet meer weg te denken in een modern interieur. Eigenlijk past de frisse, natuurlijke uitstraling in vrijwel elke woonstijl. Dankzij de talloze mogelijkheden van eiken ben je dus verzekerd van een goede keus! Heb je al eens nagedacht over een eikenhouten trap? NEWstairs heeft al jaren ervaring met het maken van nieuwe, massief eikenhouten trappen.

Trap van eikenhout

Laten we beginnen met wat eiken zo’n geliefde houtsoort maakt. Ten eerste is eikenhout ontzettend duurzaam. Als je kiest voor een nieuwe trap van eiken, heb je een trap die jaren in topconditie blijft.


Daarnaast is eiken robuust, waardoor het goed tegen een stootje kan. Schoonmaken is eenvoudig en als je kiest voor een behandeling met vernis geef je de trap een extra beschermlaag.

Eiken in vormen en kleuren

Massief eikenhout heeft als eigenschap dat het materiaal eenvoudig is te bewerken. Dat betekent dat we eiken trappen kunnen maken in alle vormen en maten.


Met een eiken Z-trap of Block-trap weten onze vakmannen wel raad! En wat dacht je van een eikenhouten trapleuning of balustrade? Wel zo mooi als je kiest voor een nieuwe trap.

Liever jouw eikenhouten trap in een andere kleur? Bij NEWstairs kan je trap elke kleur krijgen die past bij de ruimte waar de nieuwe trap zal komen. Ook opties zoals ledverlichting kunnen in een eiken NEWstairs trap worden ingebouwd.

NEWstairs houten trappen

Alle NEWstairs eikenhouten trappen worden gemaakt in ons Trap Atelier. Nadat we jouw nieuwe trap hebben ingemeten en getekend, gaan onze vakmannen aan de slag om de trap vorm te geven. Met de modernste zaagmachines wordt de trap volledig op maat gemaakt. Na de afwerking komen we een trap plaatsen waar je nog jaren plezier van hebt!

Meer weten over hoe massief houten trappen worden gemaakt in het Trap Atelier? We laten je het graag zien!

Massief eiken trap op maat

Omdat elk huis anders is, is ook elke trap anders. Daarom komen we graag zelf bij jou thuis kijken om te bepalen wat de kosten van de trap zijn.


Onze adviseur neemt de unieke NEWstairs collectie mee en bekijkt samen met jou de situatie. Vervolgens zal de adviseur de prijs meteen voor je berekenen.


Is dat akkoord? Dan komen we nog een keer terug om de trap tot in detail in te meten. De volgende keer dat je ons ziet komen we jouw eikenhouten NEWstairs trap plaatsen.

Img

Meer informatie over de kosten van een nieuwe houten trap? Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op!

Op de hoogte blijven?

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.