Trapverlichting

Voor extra sfeer en veiligheid kies je bij je NEWstairs traprenovatie of –bekleding voor ledverlichting in de trap.
Met een keuze uit warm- of koud wit, creëer je precies de ambiance die je wilt. De toevoeging van deze duurzame
verlichting maakt van de trap bovendien een echte blikvanger.

Sfeervol binnenkomen

Vaak is een hal of trapgat donker waardoor een onveilige situatie voor jezelf of je kinderen kan ontstaan.

Maak daarom van de trap een sfeervolle binnenkomer met een NEWstairs trap voorzien van trapverlichting. Dit kan met warm- of koud-wit ledlicht. Met afstandsbediening of sensor.

Ledverlichting in de treden

Naast vernieuwing van de traptreden is sfeerverlichting in de trap zeker het overwegen waard. We kunnen met een traprenovatie op diverse manieren verlichting toevoegen. Zo kun je kiezen voor warm witte ledverlichting in de traptreden. De verlichting bevordert niet alleen de sfeer in de ruimte, maar draagt ook bij aan de veiligheid van de trap.

De treden prachtig uitgelicht

Wanneer de verlichting is aangebracht onder de neus van de traptreden, worden deze prachtig uitgelicht. Zowel van boven- als van onderaf gezien, zorgt de duurzame ledverlichting voor een stijlvol accent. Iets extra’s toevoegen aan een NEWstairs traprenovatie om het plaatje compleet te maken? Dan is trapverlichting een echte aanrader.

Sensor of afstandsbediening

De verlichting in de trap is leverbaar met sensor of afstandsbediening. Hiermee kun je zelf bepalen wanneer de trapverlichting aangaat. De sensor zorgt er voor dat de verlichting pas aanspringt op het moment dat je de trap nadert. Met de afstandsbediening zet je de trapverlichting met één druk op de knop aan of uit.