Industrial look

Wilt u de authentieke uitstraling van uw betonnen trap behouden met een perfecte en veilige afwerking? Of uw houten trap transformeren tot dé blikvanger van uw woning? Dan is één van de NEWstairs trapdecoren uit de industrial look de juiste keuze voor uw traprenovatie of -bekleding.

Stoer interieur

Een interieur in de industrial look staat garant voor stoere, robuuste en natuurlijke materialen. Het is inmiddels geen trend meer, maar een woonstijl die met recht niet meer weg te denken is op het gebied van wonen.

NEWstairs biedt drie trapdecors met een industriële uitstraling. Twee betonlooks en het Bluestone decor. Een traprenovatie in Bluestone is niet te onderscheiden van het echte blauwsteen en combineert prachtig met een stoer interieur dat gezien mag worden.

Met Stone Truffle of Stone Rustic krijgt een houten of (nog onafgewerkte) betontrap het uiterlijk van een betonnen trap maar dan met een perfecte afwerking.

Uw perfecte NEWstairs trap

Iedere trap is anders en een prijsbepaling is daarom altijd maatwerk. Hiervoor maken we een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Dit kan overdag en is ook mogelijk in de avonduren of op zaterdag.


Uiteraard volgen wij nauwgezet de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Vanzelfsprekend nemen we dan ook de nodige (hygiëne)maatregelen en volgen de adviezen op om verspreiding en/of besmetting te voorkomen.

Onze adviseur komt naar u toe en neemt de gehele NEWstairs collectie mee. U kunt zo op uw eigen trap de trapkleuren bekijken en de materialen voelen.

Wij nemen uitgebreid de tijd en bespreken uw vragen en wensen. Ter plekke berekent de adviseur tot op de cent nauwkeurig de prijs voor uw trap.

Mogen we voor u aan de slag? Onze monteurs zijn vakmensen met
oog voor kwaliteit en detail. Uw trap ziet er weer prachtig uit.

Met een garantie van maar liefst 15 jaar op uw traprenovatie of -bekleding bent u verzekerd van een duurzame aanwinst voor uw woning.


Img

Meer informatie over de kosten van een trapbekleding en advies aan huis voor úw NEWstairs trap? Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op!

Aanhef:

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.