Houten trap bekleden

In een nieuwbouwwoning wordt vaak gekozen voor een houten trap die later nog bekleed wordt. Om lang plezier te hebben van deze trap is een trapbekleding met NEWstairs overzettreden een uitstekende oplossing. Hierbij worden de treden van
de bestaande trap voorzien van een nieuw jasje in een subliem trapdecor.

Bekleding houten trappen

Bezig met de bouw van een huis of een nieuwbouwhuis gekocht? Dan is de kans groot dat er een (tijdelijke) houten trap geplaatst is. Meestal wordt er voor nieuwbouwwoningen gekozen voor een trap in vurenhout.

Voor een vurenhouten trap die dagelijks intensief gebruikt wordt, is het aan te raden om deze te bekleden met sterke en duurzame overzettreden.

Bijkomend voordeel van het bekleden van een houten trap is dat deze tot in detail gestyled kan worden zodat de trap naadloos aansluit bij de gekozen woonstijl. Zo is het perfect mogelijk om een houten trap te voorzien van treden in de populaire betonlook.

Een NEWstairs trapbekleding kan uiteraard voor alle soorten houten trappen. Dus ook als de trap nog prima voldoet, maar toe is aan een update volgens de laatste interieurtrends.

Meer weten over het bekleden van een houten trap en advies aan huis?

Duurzaam materiaal gebruik

We bekleden vrijwel iedere houten trap en dit wordt gedaan door onze eigen vakmensen. We meten uw trap nauwkeurig op en de nieuwe treden worden tot op de millimeter op maat gezaagd. Onze hoogwaardige CPL overzettreden zijn voorzien van een geïntegreerd antislip-reliëf en zijn daarmee stoot- en slijtvast.

Uw perfecte NEWstairs trap

Iedere trap is anders en een prijsbepaling is daarom altijd maatwerk. Hiervoor maken we een vrijblijvende afspraak bij u thuis. Dit kan overdag en is ook mogelijk in de avonduren of op zaterdag.


Onze adviseur komt naar u toe en neemt de gehele NEWstairs collectie mee. U kunt zo op uw eigen trap de trapkleuren bekijken en de materialen voelen.

Wij nemen uitgebreid de tijd en bespreken uw vragen en wensen. Ter plekke berekent de adviseur tot op de cent nauwkeurig de prijs voor uw trap.

Mogen we voor u aan de slag? Onze monteurs zijn vakmensen met
oog voor kwaliteit en detail. Uw trap ziet er weer prachtig uit.

Met een garantie van maar liefst 15 jaar op uw traprenovatie of -bekleding bent u verzekerd van een duurzame aanwinst voor uw woning.


Img

Advies aan huis voor úw NEWstairs trap?
Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op!

Aanhef:

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.