MENU

Trapbekleden met hout

Al meer dan 15 jaar zijn wij actief in het bekleden van trappen met hout. Daarom kunnen we met een gerust hart zeggen dat uw trap bij ons in goede handen is. NEWstairs voorziet uw trap al binnen één dag van een hoogwaardig nieuw jasje. We bekleden uw trap met houten overzettreden, gemaakt van HDF. Dit is geperst board met zéér hoge dichtheid. De houtvezels zijn gedroogd en doormiddel van hars met elkaar verbonden. De toplaag van de NEWstairs overzettreden bestaat uit CPL (continuous pressed laminate) wat deze stoot- en slijtvast maakt. De treden zijn daarnaast voorzien van een aluminium legering wat (in)deuken en slijtage voorkomt. Hierdoor bieden we de unieke garantie van maar liefst 15 jaar.

 

 

Onze NEWstairs kleuren zijn bovendien voorzien van reliëf waardoor het oppervlak een antislip functie heeft. Met een keuze uit ons uitgebreide NEWstairs kleurenpalet wordt uw trap weer onderdeel van uw interieur. Want gegarandeerd dat één van onze kleuren hier perfect bij past! Bekijk de verschillende mogelijkheden voor het bekleden van uw trap met hout met de NEWstairs trapconfigurator. Wilt u van uw trap een echte blikvanger maken? Kies dan bijvoorbeeld voor een extra veiligheidsprofiel in zwart of RVS, of stootborden in een contrasterende kleur.

 

Voordelen houten trapbekleding

NEWstairs kan uw trap uitstekend bekleden met hout. We dragen uiteraard zorg voor een eersteklas afwerking van uw trap en leveren de service en kwaliteit zoals u die mag verwachten. Door de gebruikte materialen is onderhoud kinderspel.  Bovendien zijn de materialen van NEWstairs vrij zijn van huismijt kiest u dus ook voor een beter leef milieu in uw woning.Onze trapbekleding zal zich gegarandeerd een investering in uw interieur  bewijzen.


Vraag meer informatie aan over het bekleden van uw trap met hout.

 

NEWstairs trapconfigurator

NEWstairs trapconfigurator

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw traprenovatie of -bekleding?

Met een paar muisklikken ziet u hoe u een greep uit de diverse opties kunt combineren.

CREËER HIER UW EIGEN TRAP