NEWstairs Lovely Leather

Luxueus, uniek en stoer. Zo kun je het trapdecor NEWstairs Lovely Leather het beste omschrijven. Met deze bijzondere kleur voor traprenovatie tillen we jouw trap naar een nieuw niveau.

Traprenovatie in leerlook

Het in het oog springende Lovely Leather van NEWstairs imiteert de stijlvolle look van leer. Of je nu een liefhebber bent van de industriële woonstijl, een modern interieur of de voorkeur geeft aan een warme en gezellige sfeer in een landelijke woning, Lovely Leather past moeiteloos in verschillende interieurontwerpen. In een industrieel huis voegt NEWstairs Lovely Leather een stoere tint toe, iets wat kenmerkend is voor deze stijl. Het matcht prachtig met metalen accenten en houten details.

Onderhoudsvrije trap

  • Krasvast

  • Onderhoudsvrij

  • 15 jaar garantie

Groot voordeel van dit trapdecor is dat het een stuk onderhoudsvriendelijker dan echt leer is. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over ingewikkelde reinigings- of onderhoudstechnieken. Simpelweg even afstoffen of afnemen met een vochtige doek is alles wat nodig is om je trap in optimale staat te houden. Met Lovely Leather geniet je onbezorgd van de stoere look van leer.

Ook een traprenovatie in Lovely Leather?

Trap als nieuw met 15 jaar garantie

Een trap wordt iedere dag vele malen gebruikt. Met een NEWstairs traprenovatie geniet je langdurig van je vernieuwde trap. Ons materiaal is bestand tegen krassen en beschadigingen, waardoor de unieke kleur van je trap in NEWstairs Lovely Leather behouden blijft, zelfs na jaren van intensief gebruik. We geven niet voor niets maar liefst 15 jaar garantie op jouw traprenovatie in leerlook.

Ontdek de elegantie van Lovely Leather

Dit NEWstairs trapdecor is zowel stijlvol als duurzaam. We inspireren je graag tijdens een persoonlijk adviesgesprek aan huis. Maak een vrijblijvende afspraak via onderstaande knop en bespreek met één van onze adviseurs de mogelijkheden voor joúw NEWstairs trap!