Open trap renoveren

Iedere trapvorm heeft voordelen. Zo geeft een open trap een heel ruimtelijk gevoel. Een open trap verbindt ruimtes met elkaar waardoor het interieur één geheel vormt. We laten graag zien hoe onze vakmannen de treden van een trap zonder stootborden van een prachtig nieuw jasje voorzien.

Een open trap renoveren

Een open trap in de woonkamer zorgt voor een directe verbinding met de bovenverdieping. Door de trap mee te nemen in de styling van de leefruimte wordt deze een mooi onderdeel van het interieur.

Door middel van een traprenovatie met nieuwe overzettreden in een bijpassend houtdecor, is de open trap in een handomdraai weer een mooie blikvanger in de kamer.

Advies aan huis of meer informatie over het renoveren van een open trap? Neem contact met ons op voor deskundig advies op maat.

Zien hoe een traprenovatie van een open trap in zijn werk gaat? Bekijk dan onderstaande film!

Prachtige binnenkomer

Is de trap in een hal gesitueerd? Een groot voordeel van een open trap is dat er meer bergruimte ontstaat. Hoe handig is het bijvoorbeeld om een mooi kastje te plaatsen onder de trap om wat extra spulletjes in op te bergen? Of plaats een grote plant voor meer groen en een mooie aankleding. De trap vormt zo een prachtige én functionele binnenkomer.

Renovatie van een open trap

Weten of en hoe we úw open trap kunnen renoveren? En welke mogelijkheden er zijn in trapdecoren, eventuele stootborden, trapverlichting, leuningen of balustrades?

We komen graag bij u langs voor een prijs op maat! U ziet zo u in uw eigen omgeving wat wij voor uw trap kunnen betekenen.

Open trap renoveren of dichtmaken?

Is de trap toe aan een opknapbeurt of vervanging? Zet dan even van elke oplossing de voor- en nadelen op een rijtje. Bij een traprenovatie worden nieuwe overzettreden over de bestaande treden geplaatst. Dit gebeurt zónder hak- en breekwerk. Daarbij is het overigens ook mogelijk om van een open trap een dichte trap te maken door het toevoegen van stootborden.