Binnenkijken bij… Mike en Lenie!

De afgelopen tweeënhalf jaar bouwden Mike en Lenie aan hun droomwoning, die ze van top tot teen hebben ontworpen en ingericht. Met een nieuwe, massief houten trap zorgde NEWstairs voor een spetterende entree, geheel in de stijl van het huis.

Een nieuwe trap van massief eikenhout

Via via kwamen Mike en Lenie terecht bij NEWstairs, waar ze een nieuwe houten trap op maat lieten maken. De nieuwe trap moest passen bij de stijl van het huis; een landelijke notariswoning.

“Uiteindelijk kozen we voor een eikenhouten trap met trapverlichting en metalen spijlen ter decoratie. De zwarte metalen spijlen steken mooi af tegen de trap in eiken kleur, wat een goede combinatie is en past bij de landelijke inrichting van ons huis. Complimenten voor de vakman!”

De gietijzeren spijlen van de balustrade zijn speciaal op maat gemaakt voor de trap van Mike en Lenie. Want wist je dat een balustrade ook sfeerbepalend kan zijn voor je trap en deze perfect te matchen is met je interieurstijl? Bij NEWstairs worden zowel de trappen als een bijpassende balustrade geheel naar jouw persoonlijke wensen en stijl gemaakt.

Duurzame trapverlichting

Mike en Lenie kozen voor ledverlichting in hun eikenhouten trap, maar waarom eigenlijk?

“NEWstairs raadde ons de ledverlichting aan en we begrijpen nu waarom! Ze springen automatisch aan wanneer je in de buurt van de trap loopt. Nu hoeven we ’s morgens geen lamp meer aan te doen als we naar beneden lopen en gasten hoeven niet eindeloos te zoeken naar een lichtknopje in de gang. De ledverlichting maakt de trap echt af, we raden het iedereen aan!”

Reacties op de nieuwe eikenhouten trap

Mike en Lenie krijgen veel opmerkingen over hun gloednieuwe woning, maar krijgen ze ook opmerkingen over de nieuwe trap?

“Veel mensen hadden niet verwacht dat een trap zoveel kan doen voor de uitstraling van de hal. Het geheel is gewoon erg mooi geworden: het eikenhout in combinatie met de donkere wand en het hoge plafond zijn een goede match.”

Werkwijze van NEWstairs

Een trap uitzoeken doe je natuurlijk niet elke dag. Hoe gaat dat eigenlijk bij NEWstairs?

Vóór het aanschaffen van een nieuwe trap komt er altijd eerst één van onze adviseurs bij je langs. Onze adviseur bekijkt de huidige trap, of de plek waar de nieuwe trap moet komen, en laat zien wat de mogelijkheden zijn voor de nieuwe houten trap door middel van foto’s, kleurstalen en folders. Denk bij een nieuwe houten trap bijvoorbeeld aan een keuze tussen verschillende houtsoorten en balustrades.

“De showroom, folders en afbeeldingen gaven ons een goed beeld van de mogelijkheden bij NEWstairs. Dit zorgde ervoor dat we precies konden kiezen wat bij het huis past. Daarnaast is de kwaliteit van de nieuwe trap erg goed.”


Vrijblijvend advies op maat

NEWstairs is gespecialiseerd in het maken van nieuwe houten trappen en traprenovatie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan vrijblijvend een adviesgesprek in met één van onze adviseurs.