Binnenkijken bij...

Jazeker, we hebben ‘m zelf ook 😉! NEWstairs collega Stijn en zijn vriendin wonen sinds kort samen in hun pas verbouwde woning. Uiteraard is ook de trap inmiddels voorzien van een écht NEWstairs jasje. We nemen graag een kijkje!


"Kom binnenkijken in onze woning mét NEWstairs trap! Wij, Stijn en Marloes, hebben ons huis in Valkenswaard opgeknapt. Een make-over voor de trap was een must. We zetten de deur voor je open. Onze nieuwe trap is onderdeel van de binnenkomer van de woning. In de opgeknapte hal stap je wat ons betreft een veel levendiger huis in dan wat het voorheen was. Een warme kleur op de lambrisering, zwart-gouden accessoires en kleurrijke planten. Maar de échte blikvanger is de traprenovatie van NEWstairs.

Traprenovatie in eiken decor

Na een adviesgesprek met een adviseur van NEWstairs, viel voor ons al snel de keuze op het decor NEWstairs Oak Timber. Een lichte houtlook, die eigenlijk altijd goed matcht, ongeacht welke stijl je huis of een woonruimte heeft. In ons geval zorgt deze traprenovatie in Valkenswaard, met warme ledverlichting, voor de sfeer die we graag wilden creëren. Voor ons is het belangrijk dat de woning rust uitstraalt en knus aanvoelt. Dit in combinatie met de groene lambrisering en zwarte elementen, maakt de entree voor ons helemaal af.


TRAPDECOR: in NEWstairs Oak Timber
EXTRA: ledverlichting onder de treden
LEUNING: Royal Black (Allround)

“De houtlook trap met warme ledverlichting zorgt voor
de sfeer die we graag wilden creëren”

Trapverlichting met sensor

De verlichting onder de treden van de trap is een belangrijk onderdeel. De ledverlichting is een onmisbare toevoeging aan de trap, vinden wij. Het geeft zóveel meer sfeer. Echt prachtig!


Wij hebben gekozen voor een sensor in de trap, waarmee de lichten aangaan. Heel fijn, want het zorgt er voor dat de verlichting automatisch aangaat als we de hal binnenstappen en de trap op en af gaan. Zeker handig én een stukje veiligheid. Maar bovenal gewoon heel erg mooi.

Zwarte gebogen leuning

Een groot voordeel: NEWstairs kon ook de leuning leveren. Niet onbelangrijk voor ons. Deze moest namelijk, net als de vorige leuning, meebuigen met de lambrisering. Andere traprenovatiebedrijven die wij benaderden, konden dat niet. Het resultaat is prachtig! Een rvs zwarte gebogen leuning siert de trap nu. Ook nog eens superstevig; dit is wel wat anders dan de houten leuning die er voorheen hing. De zwarte kleur gaat supergoed samen met de overige accessoires in de hal.


Onze woning in Valkenswaard is na een grondige verbouwing inmiddels af. Binnen één dag werd de volledige trap gerenoveerd. We kunnen met trots zeggen dat de NEWstairs trap een van de pareltjes van het huis is geworden!


Vrijblijvend advies aan huis

Wil jij net als wij ook zo’n prachtige traprenovatie in Valkenswaard of omstreken? NEWstairs komt vrijblijvend bij je thuis langs. Klik op onderstaande knop en vul het formulier in."