De binnentrap in een nieuwe look | NEWstairs

Een woning kan diverse binnentrappen hebben. De meest voorkomende trap is die naar de eerste verdieping. En wat dacht u van de verbinding met de zolder of kelder?

De binnentrap voorzien van een nieuwe look

In een splitlevel woning zijn zelfs meerdere kleine trapjes die uit slechts enkele treden bestaan. Een groots trappenhuis zorgt voor een prachtige, natuurlijke verbinding tussen de verdiepingen. Genoeg binnentrappen dus om eens flink aan te pakken!

Vernieuwen van de binnentrap: diverse mogelijkheden

Welke trap u ook heeft, iedere trap kunt u een andere look laten aanmeten. Zorg er wel voor dat deze dan perfect aansluit bij de wensen voor de trap én het interieur. Maar hoe zorgt u dat de binnentrap de gewenste uitstraling krijgt? Kiest u voor een renovatie van de trap, een compleet nieuwe binnentrap, of gaat u zelf aan de slag met het opknappen van de trap?

Een renovatie van de binnentrap

Een traprenovatie is uitstekend geschikt wanneer de bestaande trap behouden blijft. Met overzettreden in betonlook of houtdecor wordt deze, vaak binnen één dag, door een trapspecialist vakkundig in een nieuw jasje gestoken. Als de trap versleten is, of simpelweg niet meer voldoet aan de woonwensen dan is het bovendien mogelijk om met een opknapbeurt van de trap een ander trapmodel te kiezen, een leuning of balustrade toe te voegen en te kiezen voor trapverlichting.

Een compleet nieuwe trap

Aan het bouwen of verbouwen? Dan is een nieuwe, houten trap misschien wel de juiste keuze. Compleet nieuwe binnentrappen maken het mogelijk om meerdere trappen in exact dezelfde kleur en stijl te laten uitvoeren. Een nieuwe, binnentrap biedt ook de mogelijkheid te kiezen voor een 'open' trap waardoor meerdere verdiepingen op een natuurlijke wijze met elkaar verbonden zijn.

Laat u inspireren...

De mogelijkheden om inspiratie op te doen voor een NEWstairs traprenovatie of trapbekleding zijn legio.

Bekijk onze uitgebreide collectie online of maak gebruik van een vrijblijvende adviesafspraak aan huis. Tijdens de adviesafspraak informeert de NEWstairs adviseur u over de talrijke keuzemogelijkheden.

Ook neemt onze adviseur de NEWstairs collectie mee welke u kunt bewonderen in uw eigen interieur. Waar ziet u immers beter dan thuis welk trapdecor het mooiste aansluit?


Uiteraard volgen wij nauwgezet de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Vanzelfsprekend nemen we dan ook de nodige (hygiëne)maatregelen en volgen de adviezen op om verspreiding en/of besmetting te voorkomen.

Vul onderstaand formulier in
en we nemen contact met u op!

Aanhef; *

Deze website wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.