De design trap: een fraai decorstuk in uw woning

Droomt u van een bijzondere trap als blikvanger in uw woonhuis? Een verrassend ontworpen design trap is dan de perfecte keuze! Design trappen zijn razend populair en in de meest uiteenlopende uitvoeringen te verkrijgen. Laat de creativiteit uw woning binnen stromen met een trap in een design jasje!

Design trappen

Welke designtrap past bij mijn woning? Omdat het erg lastig kan zijn om de juiste trapkeuze te maken, vertellen we u graag meer over de mooiste design trappen van dit moment. Niet alleen het trapmodel kan bepalend zijn voor de uitstraling van de trap. Ook het trapdecor is hierop van invloed.

Een glazen balustrade gecombineerd met rvs/inox en NEWstairs Elite vloer in hetzelfde decor maakt de trap een ware blikvanger.

De geblokte designtrap

In een moderne of industriële woning mag een bijpassende trap niet ontbreken. Populair binnen de design trappen is de bloktrap. Dit trapmodel is door de duidelijke lijnen en de massieve look een opvallend onderdeel in de ruimte.

Met name voor woningen met een grote open ruimte is dit trapmodel een uitstekende keuze. U kunt kiezen voor een gloednieuwe bloktrap, maar wat dacht u van een renovatie van uw huidige trap tot een geblokt model?

De betonnen trap

Heeft de geblokte design trap uw interesse gewekt? Dan wordt u vast ook warm van een stoere, betonnen trap. Met name voor woningen met een industrieel interieur is deze trap een interessante optie. Is het niet mogelijk om een echte, betonnen trap in uw woning te laten plaatsen of heeft dit praktisch gezien niet uw voorkeur, dan is het bekleden van de bestaande, houten traptreden met in een betonlook een goed alternatief. Uw traptreden kunnen al binnen één dag worden voorzien van nieuwe trapbekleding!

Trappen met glas

Voor kleinere ruimtes is een design trap met een balustrade van glas ideaal. Door het glas wordt de trap betrokken bij de gang of hal waardoor het vertrek groter oogt. Tevens blijft hierdoor het design van de trap goed zichtbaar.

Zorg wel dat u de glazen afscheiding zo nu en dan een goede schoonmaakbeurt geeft zodat vette vingers en vegen geen afbreuk doen aan het karakter van de trap.

Een design traprenovatie door NEWstairs

Met kleine aanpassingen kunt u al de look & feel van een design trap creëren. Vakspecialisten van NEWstairs bespreken graag samen de mogelijkheden voor het renoveren van uw trap tot een prachtig design exemplaar. Ook interesse in een NEWstairs traprenovatie of -bekleding? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

1. Gratis adviesafspraak
2. Laat u inspireren en adviseren
3. Maak een keuze uit de collectie
4. Wij gaan voor u aan de slag
5. Veel plezier van uw NEWstairs trap!